Connect with us

technokrata

Siemens SFG75: a legfrissebb 3G kagylómobil

Kütyük

Siemens SFG75: a legfrissebb 3G kagylómobil

A 3G képes Siemens SFG75 legfontosabb ismertetőjelei közé tartozik a széthajtható kialakítás és a relatíve kis méret.


A Siemens 110 gramm tömegű legfrissebb UMTS mobil újdonsága csukott helyzetben mindössze 89,9 milliméter hosszú, 45,1 milliméter széles és 23,9 milliméter vastag, viszont kár, hogy az antenna a készülékházon kívülre került.

A BenQ S80 testvérmodelljének tekinthető Siemens SFG75 egy 2 colos képátlóval rendelkező, belső TFT folyadékkristályos kijelzőt tudhat magáénak. A fő display 176×220 pixeles felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatú. Természetesen a kiegészítő LCD sem hiányzik a kagylómobilról: az 1,2 colos képátlójú cSTN panel a mai elvárásoknak megfelelően 96×96 pixeles felbontású, és 16 bites színmélysége révén mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A kívül elhelyezett főkamera lelke nem más, mint egy 1,3 megapixeles felbontású CMOS képszenzor, mely egyrészt tízszeres digitális zoomot és vakut, másrészt pedig videófelvételi funkciót is kapott. Az elsősorban videóhívásokhoz használatos belső kamera CIF felbontású. A 32 MB belső memória miniSD memóriakártyák segítségével bővíthető. A Siemens SFG75 ezenkívül Bluetooth, MMS és Java kompatibilis.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle