Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rengeteg új 3G mobil a Vodafone-tól

Kütyük

Rengeteg új 3G mobil a Vodafone-tól

A Vodafone Csoport a közeljövőben rengeteg új, harmadik generációs mobiltelefonnal kívánja elárasztani a piacot.

A vörös színekben pompázó mobil operátor munkatársai elmondták, hogy idén év végéig Európa-szerte mintegy tizenöt különböző UMTS készülék fog megjelenni a Vodafone kínálatában.

˝A karácsonyi vásárlási láz kezdetére már igen csak széles 3G mobiltelefon választékot biztosítunk majd előfizetőink részére. Ennek köszönhetően a vadonatúj 3G szolgáltatások felé kacsintgatók rengeteg különböző modell közül választhatnak majd. Lényegében mindenki megtalálja majd a számára legideálisabb UMTS telefont, melyekkel nem csak zenéket és videókat lehet letölteni, hanem akár villámgyors Internetes szolgáltatásokat is igénybe lehet venni˝ – nyilatkozta a bejelentés kapcsán a Vodafone egyik vezető munkatársa.

A vállalat azzal kapcsolatban egyelőre nem közölt információkat, hogy az érkezőfélben lévő harmadik generációs mobiltelefonok pontosan milyen gyártmányúak, azt viszont már most tudni lehet, hogy európai és japán készülékek egyaránt lesznek közöttük.

Jelen pillanatban még nem tudni, hogy a Vodafone hazánkban mikor indítja be 3G szolgáltatását. Mint ismeretes, a T-Mobile nemrégiben üzembehelyezte Magyarország első kereskedelmi 3G hálózatát, ezenkívül pedig a Pannon GSM is lefedte már 3G-vel Budapest belső kerületeit.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés