Connect with us

technokrata

Itt a Samsung D500 legfrissebb hasonmása!

Kütyük

Itt a Samsung D500 legfrissebb hasonmása!

A napokban egy újabb Samsung SGH-D500 hasonmás tűnt fel a színen.


Az említett dél-koreai sikermodellre nagymértékben hasonlító O2 X7 egy mindössze 85 milliméter hosszú, 41 milliméter széles, 21 milliméter vastag és 83 gramm tömegű sliderphone, mely vélhetően sokkal inkább divatos külalakja, semmint nagy tudása révén lesz népszerű a vásárlók körében.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője közepes felbontású, viszont az átlagnál több színt képes megjeleníteni: az LCD 128×160 pixelt, illetve egész pontosan 262.144 színárnyalatot tudhat magáénak. A kijelző természetesen mind háttérképek, mind pedig színsémák segítségével személyre szabható.

A beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontású, ennek megfelelően segítségével legfeljebb 1.280×1.024 képpontos fotók készíthetők – sötétben akár vakuval is. Örvendetes, hogy a videófelvételi funkció sem maradt ki, ellenben nagy kár, hogy a készülék belső memóriája nem bővíthető. Ugyancsak negatívum, hogy a Bluetooth és az EDGE is kimaradt a telefonból.

A hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott, GPRS Class 10 képes O2 X7-ben egy 730 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mely a gyári specifikációk szerint maximum 4 órás beszélgetési időt, illetve 170 órás készenléti időt biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák