Connect with us

Gigantikus méretű Sony Ericsson W800i mobiltelefon

Kütyük

Gigantikus méretű Sony Ericsson W800i mobiltelefon

A Sony Ericsson egy meglehetősen érdekes módot választott legújabb mobiltelefonjának népszerűsítésére.


A japán-svéd vállalat az Egyesült Királyságban a buszmegállókat használja fel a nemrégiben debütált, W800i típusjelzésű készülék reklámozására. A brit buszmegállók oldalán mostanság egy jól megtermett, körülbelül 1-1,5 méter méretű Sony Ericsson W800i trónol: ezúttal nem egyszerű plakátról van szó, hanem egy háromdimenziós, térbeli reklámhordozóról. Ami talán a legérdekesebb a dologban, hogy a készülék hellyel-közzel még működőképes is! No persze telefonos hívásokat nem kezdeményezhetünk a segítségével, viszont az egyes gombok megnyomásával különböző videóanyagokat lejátszására vehetjük rá a ˝gigantmobil˝-t.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Sony Ericsson W800i az első termék, amely egyesíti egy mobiltelefon és egy Walkman – minőségi, digitális zenelejátszó – tulajdonságait 30 órányi akkumulátor élettartammal, valamint 2 megapixeles kamerával. Ráadásul mindezt egy keskeny, könnyű és ultrastílusos formatervezésű készülékbe csomagolva. A magyar piacon a készülék európai W800i (háromsávos 900/1800/1900 MHz) változata kerül bevezetésre.

A Sony világhírű Walkman mobil zenei öröksége méltán teszi komoly versenytárssá a W800-t a digitális zenelejátszók piacán – a hangminőség ugyanis kitűnő. A készüléket minőségi, sztereó fülhallgatókkal látták el. A W800i bizonyítottan kompatibilis az MP3 ipari standarddal és az AAC zenei fájlformátumokkal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom