Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőképernyős okostelefon újdonság – Windows 5.0 alapokon

Kütyük

Érintőképernyős okostelefon újdonság – Windows 5.0 alapokon

Mostanság egyre több olyan, új okostelefonról lehet hallani, melyen már a legfrissebb mobil Microsoft operációs rendszer teljesít szolgálatot.


Legutóbb egy dél-koreai székhelyű vállalat, az ODD-i jelentette be Windows Mobile 5.0 (Magneto) szoftveres smartphone-ját. A vállalat munkatársai a készülék végleges nevével kapcsolatban egyelőre nem kívántak nyilatkozni, a cég hivatalos katalógusában pedig egyszerűen csak mint ˝Smartphone˝ van feltüntetve a modell.

Az ODD-i újdonságában egy nem kevesebb mint 400 MHz-es frekvencián üzemelő ARM 920T mikroprocesszor kapott helyet. A vizuális megjelenítésről egy nagyméretű színes folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely egyébként érintésérzékeny, lévén, hogy a telefonon nem is találunk hagyományos billentyűzetet. A beépített digitális fényképezőgép optikája 180 fokban elforgatható, így akár videóhívásokhoz és önarcképkészítéshez is minden további nélkül használható. A kamera felbontása 1,3 megapixel.

A vadonatúj fejlesztésnek számító, CDMA rendszerű okostelefonba ezenkívül többek közt egy GPS navigációs modul, egy Bluetooth kontroller, valamint egy infravörös port is került. A várható árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés