Connect with us

technokrata

Windows Mobile 5.0 kerül az E-TEN M500-as okostelefonra

Kütyük

Windows Mobile 5.0 kerül az E-TEN M500-as okostelefonra

Az E-TEN – vélhetően sokak örömére – elérhetővé teszi a legújabb mobil Windows-t az M500-as kommunikátort használók számára.


A vállalat munkatársai elmondták, hogy idén decembertől adott lesz a lehetőség, hogy az M500 tulajdonosok Windows Mobile 5.0 (Magneto) operációs rendszert telepítsenek készülékeikre. Mint ismeretes, az idei esztendő első negyedévében debütált E-TEN M500-on gyárilag Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC Phone szoftver teljesít szolgálatot. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az új Windows-ra történő frissítés pontosan mennyibe fog kerülni.

Az E-TEN M500 Samsung S3C2440-es mikroprocesszora 400 MHz-es működési frekvenciával rendelkezik, vagyis az újdonságot használóknak vélhetően nem sok gondja akad majd lassú programfuttatásból kifolyólag. A nagy teljesítményű processzor mellé 64 MB RAM memóriát helyeztek a fejlesztők, de a telefon memóriája természetesen könnyedén tovább bővíthető. Mivel a bővítőhely SDIO kompatibilis, ide nem csak SD (Secure Digital) memóriakártyák, hanem egyéb kommunikációs kártyák is behelyezhetők.

A mai elvárásoknak megfelelően az E-TEN M500-at egy digitális fényképezőgép modullal is felvértezték. A kamera segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, a fényképezést pedig négyszeres digitális zoom, illetve integrált vaku segíti.

A 112 milliméter hosszú, 61 milliméter széles, 22 milliméter vastag és 170 gramm tömegű smartphone-ban egy nem kevesebb mint 1440 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mely a gyári adatok szerint 4 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt biztosít. A GSM, GPRS és Bluetooth kompatibilis eszköz PDA üzemmódban 10-15 órán át képes üzemelni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom