Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hétfőn új életet kapunk!

Kütyük

Hétfőn új életet kapunk!

A Nokia korábban bejelentett új, interaktív játéka, a Nokia 20Lives szeptember 19-én indul.

Mindenki, aki eddig az időpontig regisztrált, hétfőtől 25 napon át különböző életeket próbálhat ki!


A Nokia 20Lives-ban húsz kitalált figura szerepel a játékok, a film, a divat és a zeneipar világából, akik életének egy-egy izgalmas napját a játékosok is végigélhetik, magyarul is!

A Nokia 20Lives 25 napja alatt a játékosoknak teljesen újszerű játékélményben lehet részük. Míg a korábbi Nokia Játék készségeken alapuló, időpróbákkal és feladatmegoldással tűzdelt kalandot kínált, addig a Nokia 20Lives húsz, véletlenszerűen kiválasztott, kitalált ember életébe csöppenti bele a játékost. A felhasználó úgy látja majd a világot, ahogy a szereplő; találkozik a karakter családjával és barátaival; dolgozik a munkahelyén, és meghozza a szükséges döntéseket. A játékosok ezen döntések alapján válnak sikeressé vagy buknak el a játék során.

A Nokia 20Lives az interneten videofelvételek és animált képek, valamint SMS-, e-mail-, és hangüzenetek által juttatja el a játékoshoz az információkat. Az izgalmas játék során a benevezettek mobiltelefont nyerhetnek, de harcba szállhatnak a húsz szereplő életéhez kapcsolódó nagydíjakért is, például a wellness-, vagy monacoi hétvégéért.

A Nokia 20Lives kitalált szereplői olyan sokszínű személyiségek, akik a média, a zene, a film, és a divat világában élnek: hatalommal bíró nők és ravasz üzletemberek, színésznők és szépfiúk, fotósok és paparazzik, csak hogy néhányat megemlítsünk közülük. A játék szereplői életük egy-egy pontján már találkoztak egymással – de hogy hogyan és mikor, az a játék során derül majd ki.

A résztvevőknek Internet hozzáférésre, e-mail címre, és SMS-ek fogadására képes mobiltelefonra van szükségük a Nokia 20Lives-ban való részvételhez. A Nokia 20Lives minden 16 éven felüli, és a 21 résztvevő európai országban élő mobiltelefon-felhasználó számára elérhető, részvételi díj nélkül.

A Nokia 20Lives játékra 2005. október 11-ig a www.nokia.com/20Lives címen lehet jelentkezni. A 21 európai országban 11 nyelven zajló Nokia 20Lives szeptember 19-én kezdődik és október 13-án ér véget.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés