Connect with us

technokrata

Hétfőn új életet kapunk!

Kütyük

Hétfőn új életet kapunk!

A Nokia korábban bejelentett új, interaktív játéka, a Nokia 20Lives szeptember 19-én indul.

Mindenki, aki eddig az időpontig regisztrált, hétfőtől 25 napon át különböző életeket próbálhat ki!


A Nokia 20Lives-ban húsz kitalált figura szerepel a játékok, a film, a divat és a zeneipar világából, akik életének egy-egy izgalmas napját a játékosok is végigélhetik, magyarul is!

A Nokia 20Lives 25 napja alatt a játékosoknak teljesen újszerű játékélményben lehet részük. Míg a korábbi Nokia Játék készségeken alapuló, időpróbákkal és feladatmegoldással tűzdelt kalandot kínált, addig a Nokia 20Lives húsz, véletlenszerűen kiválasztott, kitalált ember életébe csöppenti bele a játékost. A felhasználó úgy látja majd a világot, ahogy a szereplő; találkozik a karakter családjával és barátaival; dolgozik a munkahelyén, és meghozza a szükséges döntéseket. A játékosok ezen döntések alapján válnak sikeressé vagy buknak el a játék során.

A Nokia 20Lives az interneten videofelvételek és animált képek, valamint SMS-, e-mail-, és hangüzenetek által juttatja el a játékoshoz az információkat. Az izgalmas játék során a benevezettek mobiltelefont nyerhetnek, de harcba szállhatnak a húsz szereplő életéhez kapcsolódó nagydíjakért is, például a wellness-, vagy monacoi hétvégéért.

A Nokia 20Lives kitalált szereplői olyan sokszínű személyiségek, akik a média, a zene, a film, és a divat világában élnek: hatalommal bíró nők és ravasz üzletemberek, színésznők és szépfiúk, fotósok és paparazzik, csak hogy néhányat megemlítsünk közülük. A játék szereplői életük egy-egy pontján már találkoztak egymással – de hogy hogyan és mikor, az a játék során derül majd ki.

A résztvevőknek Internet hozzáférésre, e-mail címre, és SMS-ek fogadására képes mobiltelefonra van szükségük a Nokia 20Lives-ban való részvételhez. A Nokia 20Lives minden 16 éven felüli, és a 21 résztvevő európai országban élő mobiltelefon-felhasználó számára elérhető, részvételi díj nélkül.

A Nokia 20Lives játékra 2005. október 11-ig a www.nokia.com/20Lives címen lehet jelentkezni. A 21 európai országban 11 nyelven zajló Nokia 20Lives szeptember 19-én kezdődik és október 13-án ér véget.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle