Connect with us

Újszerű kialakítású mobiltelefon – kamerával és GPS navigációval

Kütyük

Újszerű kialakítású mobiltelefon – kamerával és GPS navigációval

Az LG Electronics egy teljesen egyedi kialakítású és igen csak nagy tudású új mobiltelefonról rántotta le a leplet.


A szétcsúsztatható kialakítású LG KP4000 érdekessége, hogy felső része nem csak egy-, hanem kétirányban mozgatható. Amennyiben felfelé toljuk el, alul feltűnik a hagyományos billentyűzet, ha pedig felfelé mozgatjuk, akkor előbukkan a digitális fényképezőgép mindaddig rejtett optikája.

Az alaphelyzetben 111,7 milliméter hosszú, 49,9 milliméter széles és 24,6 milliméter vastag mobiltelefon újdonság nem éppen pehelysúlyú, ugyanis tömege eléri a 140 grammot. A nagy tömegért cserébe óriási tudást kapunk, hiszen például a készülék nem csak teljes értékű MP3 zenelejátszóként, hanem akár GPS navigációs rendszerként is képes funkcionálni.

A 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatú. Az 1,3 megapixeles felbontású, integrált vakus digitális fényképezőgépen kívül szólnunk kell még többek közt a hatvannégy szólamú polifonikus hangzásvilágról, valamint a Bluetooth kompatibilitásról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom