Connect with us

technokrata

SkyDSL: gyors Internet-hozzáférés az ország bármely pontján

Kütyük

SkyDSL: gyors Internet-hozzáférés az ország bármely pontján

Szeptemberben belépési díj nélkül, kedvező feltételekkel.

Bár a szélessávú szolgáltatások folyamatosan, egyre több helyen válnak elérhetővé hazánkban, még mindig sokan kénytelenek a lassabb adatátvitelt biztosító modemes, vagy mobiltelefonos kapcsolatokat használni. A SkyDSL számukra nyújthat különleges megoldást, hiszen a lassú letöltési irányt villámgyors, akár 16 megabit/s-os sebességű műholdas csatlakozással váltja fel. A műholdas adatátvitel sebessége nagyságrendekkel múlja felül a hagyományos internetkapcsolatok, akár az ISDN sebességét is, a legkisebb előfizethető SkyDSL csomag is egy megabit/s-os letöltési sebességet ígér. A villámgyors böngészés azonban nem minden, amit a SkyDSL havi előfizetési díja tartalmaz.

Értéknövelt szolgáltatások
A 60 megabájt méretű, műholdon keresztül villámgyorsan, internetkapcsolat nélkül is letöltődő SkyDSL e-mail fiók a legkisebb csomagnak is része. A rendszer nem csak a postafiókba érkezett levelek szövegét, hanem a csatolt állományokat is automatikusan továbbítja, és ehhez mindössze bekapcsolt állapotban kell lennie a felhasználó számítógépének.

Minden előfizető igénybe veheti az ingyenes skyFIP szolgáltatást, mely körülbelül 70 népszerű weboldal tartalmát továbbítja a felhasználó számítógépére. A műholdon keresztül érkezett weboldalak a kliensprogram segítségével internetkapcsolat nélkül is böngészhetők. Ingyenes szolgáltatás még a havi 60 megabájt méretű skyRFD is, mely az interneten elérhető állományok (kisebb programok, meghajtóprogramok) programozott, online kapcsolat nélküli letöltését teszi lehetővé. Az állomány megrendelését követően akár le is csatlakozhatunk az internetről, hiszen a vételhez nem szükséges online kapcsolat.

A SkyDSL szolgáltatást teljesen magyar nyelvű programon keresztül vehetik az előfizetők igénybe, melyhez magyar nyelvű kézikönyv és részletes telepítési útmutató is elérhető. A SkyDSL előfizetők számára egy külön telepítési útmutató is készült a mobiltelefonok, GPRS-kapcsolatok optimalizálásával, beállításával kapcsolatosan.

Akció
A P-Sat Hungary Kft. szeptember 30-áig tartó akciójában most belépési díj nélkül csatlakozhatnak az érdeklődők a SkyDSL előfizetők egyre növekvő táborához. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges PC-s kártya, illetve igény esetén a komplett (a PC-kártya mellett műholdvevő antennát és vevőfejet is tartalmazó) szett egy éves hűség vállalása mellett most féláron vásárolható meg.

A SkyDSL szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközök megtekinthetők 2005. szeptember 17-25. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont (BNV) területén az INFOmarket-INFOtrend 4. Információtechnológiai és telekommunikációs vásáron. A B pavilon 9/G standján a P-Sat Hungary Kft. élő bemutatót tart az érdeklődők számára a vásár időtartama alatt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle