Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens Gigaset SL75 WLAN: kamerás vezeték nélküli készülék

Kütyük

Siemens Gigaset SL75 WLAN: kamerás vezeték nélküli készülék

Az új generációs Gigaset SL75 WLAN nem a szó szoros értelmében vett otthoni telefon. Amennyiben rendelkezünk szélessávú kapcsolatot biztosító WLAN routerrel, a készülékkel bármely WLAN elérési ponthoz tudunk csatlakozni, egy kézibeszélővel akár több hozzáférési ponthoz is.


A telefon el is tárolja a csatlakozási pont beállításait, így legközelebb azok már gyorsan visszakereshetőek, lehetővé téve a hálózatok közötti azonnali átállást, ami otthonunkban, a munkahelyen vagy barátainknál lehet különösen hasznos. A Gigaset SL75 WLAN-nal bármely – akár nyilvános – elérési pontról a helyi hívások áráért telefonálhatunk az egész világon az interneten keresztül anélkül, hogy be kéne kapcsolnunk a számítógépet.

A korábbi WLAN telefonokkal ellentétben a Gigaset SL75 WLAN-nal nem csak fogadni, hanem küldeni is tudunk e-maileket, amelyekhez fényképeket is csatolhatunk. A készülék beépített digitális fényképezőgépével megörökíthetjük életünk fontos pillanatait, és azonnal meg is oszthatjuk őket családunkkal vagy ismerőseinkkel.

A készülék telefonkönyve kétszáz nevet, telefonszámot, lakcímet és e-mail címet tud tárolni. Az adatok lementését és egyeztetését nem kell többé a számítógéphez kapcsolt adatkábelen keresztül végeznünk, hiszen a WLAN-kapcsolat rendelkezésünkre áll ehhez. A bejegyzésekhez társítható alap- és letölthető csengőhangok valamint animációk segítségével eltérő dallamokat és profilokat állíthatunk be az egyes hívó felekhez, így már a hívás pillanatában tudni fogjuk, ki keres minket.

A Gigaset SL75 WLAN várhatóan jövő év januárjától lesz kapható a hazai üzletekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés