Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens Gigaset S450: csúcstechnológiájú zsinór nélküli készülék

Kütyük

Siemens Gigaset S450: csúcstechnológiájú zsinór nélküli készülék

Az új Gigaset S450-nel és beépített üzenetrögzítős változatával, az S455-tel élvezet a telefonálás.

A kényelmes használatot lehetővé tevő kihangosító funkció segítségével csevegés közben intézhetjük dolgainkat, vagy akár helyiségfigyelő készülékként is használhatjuk a telefont. Ez utóbbi esetben a gyanús zajokat a Gigaset S450/S455 egy másik kézibeszélőre továbbítja, vagy automatikusan tárcsáz egy előre megadott telefonszámot. A telefonhoz tartozékként kapható fülhallgatók kiváló beszédminőséget és még szabadabb mozgást biztosítanak a beszélgetések során.


Számos funkciója ellenére a készüléket gyerekjáték használni: a színes, grafikus menü és a nagyméretű, színes kijelző segítenek eligazodni és navigálni. A Gigaset S450/S455 telefonkönyvében 150 bejegyzést tudunk tárolni, amelyek mindegyikéhez egyéni csengőhangot állíthatunk be, hogy azonnal felismerjük, ki keres minket.

Ha inkább az írásbeliséget kedveljük, akár 640 karakteres SMS-t is küldhetünk a készülékről, az egyszerűsített szövegbeviteli funkció segítségével pedig gyorsan megírhatjuk a kívánt szöveget. A fontos üzeneteket tárolni is tudjuk: összesen 30 darab kilencven karakteres SMS elmentésére van lehetőség.

A Gigaset S450/S455 segítségével többé egy hívást sem mulasztunk el, a készülék ugyanis a nem fogadott hívás telefonszámával együtt rövid szöveges üzenetet küld mobiltelefonunkra vagy egy vezetékes telefonra, hogy bármikor és bárhonnan visszahívhassuk a hívó felet. A Gigaset S455 digitális üzenetrögzítője 35 percnyi szöveget tud rögzíteni, és a készülék kézibeszélőjével vagy akár egyszerű hangparancsokkal könnyen irányítható. (A ˝folytatás˝, ˝vissza˝, ˝törlés˝ utasításokat bárki kiadhatja, a telefon üzenetrögzítője végrehajtja azokat.) A tartozékként megvásárolható Gigaset M34 USB-adapter segítségével a Gigaset S450/455 internettelefonként is használható, így olcsón és széles sávon intézhetjük hívásainkat a ház bármely pontjáról.

A Gigaset S450 és S455 várhatóan október végétől lesz kapható a magyarországi üzletekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés