Connect with us

technokrata

Siemens Gigaset S450: csúcstechnológiájú zsinór nélküli készülék

Kütyük

Siemens Gigaset S450: csúcstechnológiájú zsinór nélküli készülék

Az új Gigaset S450-nel és beépített üzenetrögzítős változatával, az S455-tel élvezet a telefonálás.

A kényelmes használatot lehetővé tevő kihangosító funkció segítségével csevegés közben intézhetjük dolgainkat, vagy akár helyiségfigyelő készülékként is használhatjuk a telefont. Ez utóbbi esetben a gyanús zajokat a Gigaset S450/S455 egy másik kézibeszélőre továbbítja, vagy automatikusan tárcsáz egy előre megadott telefonszámot. A telefonhoz tartozékként kapható fülhallgatók kiváló beszédminőséget és még szabadabb mozgást biztosítanak a beszélgetések során.


Számos funkciója ellenére a készüléket gyerekjáték használni: a színes, grafikus menü és a nagyméretű, színes kijelző segítenek eligazodni és navigálni. A Gigaset S450/S455 telefonkönyvében 150 bejegyzést tudunk tárolni, amelyek mindegyikéhez egyéni csengőhangot állíthatunk be, hogy azonnal felismerjük, ki keres minket.

Ha inkább az írásbeliséget kedveljük, akár 640 karakteres SMS-t is küldhetünk a készülékről, az egyszerűsített szövegbeviteli funkció segítségével pedig gyorsan megírhatjuk a kívánt szöveget. A fontos üzeneteket tárolni is tudjuk: összesen 30 darab kilencven karakteres SMS elmentésére van lehetőség.

A Gigaset S450/S455 segítségével többé egy hívást sem mulasztunk el, a készülék ugyanis a nem fogadott hívás telefonszámával együtt rövid szöveges üzenetet küld mobiltelefonunkra vagy egy vezetékes telefonra, hogy bármikor és bárhonnan visszahívhassuk a hívó felet. A Gigaset S455 digitális üzenetrögzítője 35 percnyi szöveget tud rögzíteni, és a készülék kézibeszélőjével vagy akár egyszerű hangparancsokkal könnyen irányítható. (A ˝folytatás˝, ˝vissza˝, ˝törlés˝ utasításokat bárki kiadhatja, a telefon üzenetrögzítője végrehajtja azokat.) A tartozékként megvásárolható Gigaset M34 USB-adapter segítségével a Gigaset S450/455 internettelefonként is használható, így olcsón és széles sávon intézhetjük hívásainkat a ház bármely pontjáról.

A Gigaset S450 és S455 várhatóan október végétől lesz kapható a magyarországi üzletekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák