Connect with us

technokrata

Siemens Gigaset C450: mindentudó vezeték nélküli telefon

Kütyük

Siemens Gigaset C450: mindentudó vezeték nélküli telefon

Az Gigaset C-sorozatának új tagjai, a C450 és a beépített üzenetrögzítővel rendelkező C455 valamint a CX450 isdn mindent tudnak, amire a modern otthoni telefonos kommunikáció során szükségünk lehet.

A formatervezett telefonok színes kijelzővel, megvilágított billentyűzettel és állítható hangerejű kihangosító funkcióval rendelkeznek, valamint fülhallgató is csatlakoztatható hozzájuk.


A készülékek telefonkönyvében 100 nevet és telefonszámot tárolhatunk. Ha csak röviden szeretnénk üdvözölni családunkat vagy barátainkat, nem szükséges telefonálni, a Gigaset C450/C455-tel 160 karakteres szöveges üzenetet is küldhetünk.

Bejövő hívás esetén – amennyiben a hívó fél nem tiltja le telefonszámát – a telefon kijelzi, hogy ki keres bennünket. A vezeték nélküli készülékek a nem fogadott hívásokat dátum és időpont szerint listázzák, a visszahívást pedig egy gombnyomással indíthatjuk. A Gigaset C455-ben üzenetrögzítő is található, amely 25 percnyi üzenetet tud rögzíteni.

Az új Gigaset-termékek néhány különösen hasznos funkciót is rejtenek. Ilyen például a digitális óra, amely képernyővédőként jelenik meg a kijelzőn, de a készülék ébresztőóraként is használható.

A Gigaset CX450 és a Gigaset M34 USB PC adapter segítségével vezeték nélkül szörfölhetünk az Interneten. Nem kell mást tennünk, mint bedugnunk az USB csatlakozót az internet-hozzáféréssel rendelkező számítógépbe, és a Gigaset CX450 isdn máris használatra kész. A két Gigaset terméket csatlakoztatva akár internet telefonként is használhatjuk a CX450 készüléket, így olcsón intézhetünk IP alapú hívásokat a fotelből vagy a teraszról.

A Gigaset C450, C455, a C45 kézibeszélő és a CX450 isdn készülék várhatóan október végétől vásárolható meg a hazai üzletekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák