Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fenekébe rejtette a lopott mobiltelefont

Kütyük

Fenekébe rejtette a lopott mobiltelefont

A román rendőröknek a napokban sikerült lefülelniük egy mobiltelefon tolvajt, aki meglehetősen szokatlan helyre rejtette friss zsákmányát.

A huszonnégy esztendős Petronela Brandus a buszon lopta el egyik utastársa mobil készülékét, de szerencsétlenségére lebukott, mert többen szemtanúi voltak az esetnek. Az utasok azonnal értesítették a rendőröket, akik a buszmegállóban mindent átkutattak, de sehol sem lelték az eltulajdonított telefont.

Ekkor jött az egyszerű, de nagyszerű ötlet, miszerint mi lenne, ha megcsörgetnék a telefont. Az ötletet tett követte, és a készülék annak rendje és módja szerint elkezdett csörögni. A rendőrök hallották ugyan a dallamot, de még mindig nem tudták, hogy honnan jön. Nem sokkal később kiderült, hogy a hölgy még a buszon a fenekébe rejtette az ellopott telefont, melyet végül a hatóság szakemberei kiszedtek onnan, és persze gyorsan le is fertőtlenítették.

˝Ez sajnos korántsem számít egyedi esetnek, ugyanis korábban már többször is előfordult, hogy a tolvajok a lebukástól félve melltartóba, vagy bugyiba rejtették a lopott portékát, sőt idén tavasszal az egyik delikvens a hüvelyébe dugott fel egy frissen szerzett mobiltelefont˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Madalin Taranu, a helyi rendőrség képviselője.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés