Connect with us

technokrata

Fenekébe rejtette a lopott mobiltelefont

Kütyük

Fenekébe rejtette a lopott mobiltelefont

A román rendőröknek a napokban sikerült lefülelniük egy mobiltelefon tolvajt, aki meglehetősen szokatlan helyre rejtette friss zsákmányát.

A huszonnégy esztendős Petronela Brandus a buszon lopta el egyik utastársa mobil készülékét, de szerencsétlenségére lebukott, mert többen szemtanúi voltak az esetnek. Az utasok azonnal értesítették a rendőröket, akik a buszmegállóban mindent átkutattak, de sehol sem lelték az eltulajdonított telefont.

Ekkor jött az egyszerű, de nagyszerű ötlet, miszerint mi lenne, ha megcsörgetnék a telefont. Az ötletet tett követte, és a készülék annak rendje és módja szerint elkezdett csörögni. A rendőrök hallották ugyan a dallamot, de még mindig nem tudták, hogy honnan jön. Nem sokkal később kiderült, hogy a hölgy még a buszon a fenekébe rejtette az ellopott telefont, melyet végül a hatóság szakemberei kiszedtek onnan, és persze gyorsan le is fertőtlenítették.

˝Ez sajnos korántsem számít egyedi esetnek, ugyanis korábban már többször is előfordult, hogy a tolvajok a lebukástól félve melltartóba, vagy bugyiba rejtették a lopott portékát, sőt idén tavasszal az egyik delikvens a hüvelyébe dugott fel egy frissen szerzett mobiltelefont˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Madalin Taranu, a helyi rendőrség képviselője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle