Connect with us

Érkezőben a 2 megapixeles Nokia 6265

Kütyük

Érkezőben a 2 megapixeles Nokia 6265

Az amerikai FCC (Federal Communication Commission) a napokban áldását adta a Nokia egyik legfrissebb mobiltelefonjára, ami annak a jele, hogy a készülék hamarosan fel fog tűnni a kereskedések polcain.


A Nokia funkciókban eddig leggazdagabb CDMA telefonja, a Nokia 6265 extra nagy, 240×320 képpontos kijelzővel, 2 megapixeles, LED vakuval ellátott, 1,92 megapixel valós felbontású kamerával, digitális zenelejátszóval, és Bluetooth vezeték nélküli technológiával rendelkezik, támogatja a miniSD kártyát, és mindezt egy csupán 22 milliméter vastag, kompakt, szétcsúsztatható készüléken belül biztosítja.

Fényképezőgépként használva a Nokia 6265-öt a hagyományos fotózáshoz hasonló módon, vízszintesen tarthatjuk. A Nokia 6265 24 MB belső memóriával rendelkezik, és az elterjedt miniSD kártyák minden méretét támogatja, ideértve a két megapixeles képek vagy a digitális zenefájlok százainak tárolására alkalmas 512 MB-os, és 1 GB-os változatot is.

A zenerajongók a beépített FM rádiót, és az MP3, az AAC és az eAAC+ fájlokat támogató digitális zenelejátszót is értékelni fogják, főleg ha a külön megvásárolható, vezeték nélküli sztereó fülhallgatóval hallgatják a készüléket. A beépített Bluetooth technológiának köszönhetően a Nokia 6265-öt a kompatibilis készülékek hosszú és egyre bővülő sorával, például a vezeték nélküli fülhallgatók és autóskészletek nagy választékával használhatjuk együtt.

A Nokia 6265 a szórakoztató tartalmak egyéb formáit is támogatja, így a videók streaming letöltését másodpercenként 15 képkockás sebességen, illetve a letölthető BREW 3.1 és Java háromdimenziós alkalmazásokat – amelyek élesben élvezhetők a 262 ezer színárnyalatot megjelenítő QVGA kijelzőn.

A hivatalosan idén júniusban bejelentett Nokia 6265 sliderphone alaphelyzetben 98 milliméter hosszú és 48 milliméter széles, tömege pedig 124 gramm.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom