Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a 2 megapixeles Nokia 6265

Kütyük

Érkezőben a 2 megapixeles Nokia 6265

Az amerikai FCC (Federal Communication Commission) a napokban áldását adta a Nokia egyik legfrissebb mobiltelefonjára, ami annak a jele, hogy a készülék hamarosan fel fog tűnni a kereskedések polcain.


A Nokia funkciókban eddig leggazdagabb CDMA telefonja, a Nokia 6265 extra nagy, 240×320 képpontos kijelzővel, 2 megapixeles, LED vakuval ellátott, 1,92 megapixel valós felbontású kamerával, digitális zenelejátszóval, és Bluetooth vezeték nélküli technológiával rendelkezik, támogatja a miniSD kártyát, és mindezt egy csupán 22 milliméter vastag, kompakt, szétcsúsztatható készüléken belül biztosítja.

Fényképezőgépként használva a Nokia 6265-öt a hagyományos fotózáshoz hasonló módon, vízszintesen tarthatjuk. A Nokia 6265 24 MB belső memóriával rendelkezik, és az elterjedt miniSD kártyák minden méretét támogatja, ideértve a két megapixeles képek vagy a digitális zenefájlok százainak tárolására alkalmas 512 MB-os, és 1 GB-os változatot is.

A zenerajongók a beépített FM rádiót, és az MP3, az AAC és az eAAC+ fájlokat támogató digitális zenelejátszót is értékelni fogják, főleg ha a külön megvásárolható, vezeték nélküli sztereó fülhallgatóval hallgatják a készüléket. A beépített Bluetooth technológiának köszönhetően a Nokia 6265-öt a kompatibilis készülékek hosszú és egyre bővülő sorával, például a vezeték nélküli fülhallgatók és autóskészletek nagy választékával használhatjuk együtt.

A Nokia 6265 a szórakoztató tartalmak egyéb formáit is támogatja, így a videók streaming letöltését másodpercenként 15 képkockás sebességen, illetve a letölthető BREW 3.1 és Java háromdimenziós alkalmazásokat – amelyek élesben élvezhetők a 262 ezer színárnyalatot megjelenítő QVGA kijelzőn.

A hivatalosan idén júniusban bejelentett Nokia 6265 sliderphone alaphelyzetben 98 milliméter hosszú és 48 milliméter széles, tömege pedig 124 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés