Connect with us

technokrata

Pannon GSM: Magyarország közel fele mobil szélessávon

Kütyük

Pannon GSM: Magyarország közel fele mobil szélessávon

A Pannon GSM koncentrált fejlesztéseinek köszönhetően immár Magyarország lakosságának közel fele élvezheti a mobil szélessáv által kínált nagy sávszélességet, s az ezáltal lehetővé vált új szolgáltatásokat.


Az elérhető tartalmak és üzleti alkalmazások kínálata folyamatosan bővül.

A lakosságra vetítve immár Magyarország 46 százalékán elérhető a Pannon GSM mobil szélessávú hálózata, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége. Az ország egyre nagyobb területén érhetőek el a mobil szélessáv biztosította nagy sávszélességgel a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő különböző szolgáltatások.

Az erre alkalmas készülékkel rendelkező Pannon GSM ügyfelek már június 15. óta kipróbálhatják a mobil szélessáv által lehetővé tett, nagy érdeklődéssel várt újdonságot, a videotelefonálást is (ez a mobil szélessáv egyetlen olyan eleme, amelyhez mindenképpen UMTS-lefedettség szükséges). Az ingyenes videotelefonálást december 31-ig korlátozások nélkül vehető igénybe, függetlenül attól, hogy a Pannon GSM még az év vége előtt elindítja a kereskedelmi UMTS-szolgáltatást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák