Connect with us

technokrata

Ilyen még nem volt: abszolút felsőkategóriás, exkluzív Samsung mobiltelefon!

Kütyük

Ilyen még nem volt: abszolút felsőkategóriás, exkluzív Samsung mobiltelefon!

A Samsung Electronics bejelentette, hogy a világ egyik vezető high-end audio-video gyártójával, a Bang & Olufsennel társulva fog kifejleszteni egy minden korábbinál exkluzívabb mobiltelefont.


A két vállalat célja nem más, mint egy olyan mobil készülékek piacra dobása, mely szakít a hagyományos tervezési módokkal és teljesen új felhasználói élményt biztosít a vásárlók számára.

A közös fejlesztési projekthez a Bang & Olufsen biztosítja a letisztult designt és az egyszerű felhasználói interfészt, a Samsung pedig a mobiltelefonok piacán szerzett komoly tapasztalatát. Ezen túlmenően a Samsung a jövőben több mobil készülékében is fel fogja használni a Bang & Olufsen által kifejlesztett ICEpower technológiát, így biztosítva elsőosztályú hangminőséget vásárlói számára.

A Bang & Olufsen és Samsung márkajelzésekkel egyaránt ellátott, közös fejlesztésű új mobiltelefon nem annyira a kommunikációs szolgáltatásokról, hanem sokkal inkább a kiváló minőségről és az exkluzivitásról fog szólni, ennek megfelelően pedig az ára is jóval magasabb lesz az úgymond hétköznapi telefonokénál. A speciális készüléket várhatóan már az idei esztendő negyedik negyedévében piacra fogják dobni és tizenhét európai országban lesz megvásárolható.

˝Ez a mobiltelefon nem a 3G, a videótelefonálás, vagy a zeneletöltési funkciók révén kíván népszerű lenni. Nem mindenkinek fog tetszeni, de nekünk már az is elegendő, ha a piac 2 százaléka bizalmat szavaz neki˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Torben Ballegaard Sorensen, a dán vállalat elnök-vezérigazgatója, majd hozzátette, hogy a készülék elsősorban a huszonöt éven felüli vásárlók igényeinek megfelelően lesz kialakítva.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle