Connect with us

technokrata

Felsőkategóriás PDA újdonság a Casio-tól

Kütyük

Felsőkategóriás PDA újdonság a Casio-tól

A Casio legfrissebb, üzleti kategóriás kéziszámítógépén már a legújabb mobil Microsoft operációs rendszer teljesít szolgálatot.


A Cassiopeia DT-5200 típusjelzésű készülék mind szoftveres, mind pedig hardveres szemszögből nézve igen fejlettnek nevezhető. A Windows Mobile 5.0 (Magneto) szoftveres PDA-ban a 64+128 MB memórián kívül egy 520 MHz-es működési frekvenciájú Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor kapott helyet. A memóriabővítésről egy miniSD (Secure Digital) kompatibilis bővítőslot gondoskodik.

A 3,7 colos képátlóval rendelkező, TFT-alapú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 640×480 pixeles, vagyis VGA felbontással bír, 16 bites színmélységének köszönhetően pedig több mint 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátfalba integrált digitális fényképezőgép a megszokottól eltérően nem CMOS, hanem CCD technológiájú, felbontása pedig kereken 1 megapixel.

A 166 milliméter hosszú, 82 milliméter széles és 23 milliméter vastag Casio DT-5200 a vezeték nélküli technológiák közül többek közt az IrDA-val (1.3), a Bluetooth-szal (1.2), valamint a Wi-Fi-vel (802.11b/g) kompatibilis.

Az ütésálló készülék várható ára egyelőre nem ismeretes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek