Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bearanyozták a Nokia 8800 mobilt

Kütyük

Bearanyozták a Nokia 8800 mobilt

Akinek a Nokia 8800 alapváltozata esetlegesen nem lenne elég exkluzív, most akár a készülék egy speciális változatára is lecsaphat.


A világhálón a napokban felbukkant egy hirdetés, melyben egy különleges Nokia 8800 szerepel: a high-end kategóriás telefon ezúttal nem ezüst, hanem arany színben csillog. A hirdetés szerint ezúttal nem egyszerű aranyszínű festékről van szó, hanem valódi arany bevonatról.

A legérdekesebb a dologban, hogy a Nokia 8800 arany változata mindössze 350 fontba, vagyis mintegy 128 ezer forintba kerül, miközben a sima verzióért ennél közel 100 ezer forinttal többet kell fizetni. Nem tudni, hogy a hirdetés mennyire komoly, mindenesetre az igen csak egyedi készülékről több fénykép is készült.

A vékony rozsdamentes acél burokba zárt Nokia 8800 finoman kicsúsztatva egy sor különleges részlettel kápráztat el, amelyek mindegyike alapos megfontolás és kutatás után emelheti a készülék presztízsét és minőségét. Az élmény fokozása érdekében a Nokia 8800 exkluzív audio-szolgáltatásokat is kínál, többek között a díjakkal elismert zeneszerző, Ryuichi Sakamoto által komponált csengőhangokat és figyelmeztetőket. A Nokia 8800-nál is megnyilvánuló figyelem a részletek iránt a Nokia prémium mobiltelefonjainak jellemzője, amelyek mércéül szolgálnak az iparág számára az elegancia és a teljesítmény terén.

A Nokia 8800 kinyitó mechanizmusát szintén a funkcionális dizájn miatt érdemes tanulmányozni. A nagy teljesítményű autókban használthoz hasonló szilárd rugómechanizmust és rozsdamentes acél golyóscsapágyat alkalmazó Nokia 8800 billentyűzete elegánsan csúszik elő a védőborító alól, miközben a hátul elrejtett kamera is előtűnik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés