Connect with us

A bivalyerős VW Golf R32 ihlette a Siemens új mobilját

Kütyük

A bivalyerős VW Golf R32 ihlette a Siemens új mobilját

A Siemens alig néhány hónappal a Siemens S65 GTI Limited Edition bejelentése után egy újabb, kifejezetten autóőrülteknek szánt spéci mobiltelefonnal rukkolt elő.


A Siemens S65 R32 Limited Edition névre keresztelt készülék a Volkswagen mindeddig legnagyobb teljesítményű, kereken 250 lóerős Golf modelljével egy időben debütált. A kívül-belül a Volkswagen Golf R32 által ihletett készülék teljesen egyedi designt kapott, a kijelző jobbalsó sarkában pedig egy szolid R32 logó is megbújik. Az LCD-t természetesen Volkswagen fotók és grafikák díszítik, a bejövő hívásokat azt R32-es modell sportos kipufogóhangja jelzi, szórakoztatásunkról pedig egy különleges autóverseny játékszoftver gondoskodik. A Volkswagen kereskedőknél októbertől kapható Siemens S65 R32 Limited Edition ára 379 euró, vagyis mintegy 93 ezer forint.

A telefon fontosabb specifikációi közé tartozik az 1,3 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép, a 65 ezer színárnyalatú folyadékkristályos kijelző, valamint a 32 MB memória. A készülék kamerája négyszeres digitális zoom funkcióval rendelkezik, és nem csak álló-, hanem 15 képkocka/másodperc sebességű mozgóképek rögzítésére is képes. Az elkészített fotók és videók a telefon 132×176 képpontos felbontású, 16 bites színmélységű (65.536 színárnyalat) TFT LCD-jén tekinthetők meg és természetesen akár MMS-ben is tovább küldhetőek. A kamerához egyébként kiegészítőként külsőleg csatlakoztatható vaku is megvásárolható lesz.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes Siemens újdonság 109 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 18 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 98 grammot nyom. A GPRS kompatibilis, többek közt Bluetooth kontrollerrel is felvértezett Siemens S65 a gyártó szerint 6 órás beszélgetési, illetve 250 órás készenléti idővel rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom