Connect with us

technokrata

Otthoni Internet elérés 3G mobil hálózaton keresztül

Kütyük

Otthoni Internet elérés 3G mobil hálózaton keresztül

A Surf@home II nem más, mint egy a harmadik generációs (3G) mobiltelefonos hálózatot kifejezetten Internet elérésre használóknak szánt speciális router, illetve egy ehhez kapcsolódó szolgáltatás.


A német O2 mobil operátor által forgalmazott készülék egy kis doboz, mely 3G által lefedett területeken használva belépőszintű ADSL sebességet biztosít a világhálón szörfözőknek. Ez egyébként egész konkrétan 384 Kbit/s.

A Surf@home II nagyméretű folyadékkristályos kijelzője olyan, mint egy hagyományos mobiltelefonos LCD: információt biztosít többek között a térerőről, a szolgáltató nevéről, az időről, illetve a beérkezett üzenetekről. A 151 milliméter széles, 101 milliméter magas és 40 milliméter vastag készülék tömege 330 gramm.

Az O2 Surf@home szolgáltatásának egyszeri belépési díja 24,99 euró, a havi alapdíj pedig 9,99 euró. A szolgáltatással SMS-t küldeni (19 euró cent) és hagyományos telefonhívást (19 euró cent/perc) folytatni is lehet, de persze korántsem erre van kitalálva.

Az alapcsomag 500 MB adatforgalmat foglal magába, ezenfelül pedig MB-onként 2 euró centet kell fizetni. Létezik egy 21,99 eurós havidíjas csomag is, mely 2 GB adatforgalmat foglal magába, és az e feletti forgalom MB-onként 1,1 euró centbe kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák