Connect with us

BlackBerry 8700 – itt a legújabb modell

Kütyük

BlackBerry 8700 – itt a legújabb modell

Egyes források szerint hamarosan egy újabb BlackBerry készülék fog feltűnni a színen.


A BlackBerry 8700 típusjelzést kapott újdonságról egyelőre semmilyen hivatalos információt nem közölt a gyártó, de bizonyos specifikációkat azért már így is tudni lehet. Ezek szerint a vadonatúj fejlesztésnek számító készülékből két változat készül majd, melyek közül az egyik az EVDO, a másik pedig a Magyarországon is használatos GPRS/EDGE vezeték nélküli adatátviteli technológiákat támogatja.

Ugyancsak tudni lehet, hogy a BlackBerry 8700-ban egy a korábbiaknál jelentősen gyorsabb mikroprocesszor teljesít majd szolgálatot, még pedig 64 MB RAM memória társaságában. A klasszikus BlackBerry forma változatlan marad, ellenben az új modell a mai divatirányzatnak megfelelően vékony kialakítást kap.

A többek közt GPS helymeghatározó modullal is felvértezett BlackBerry 8700 továbbfejlesztett csatolmány kezelést kapott, így a felhasználók minden korábbinál komolyabb elektronikus levelezési szolgáltatásokhoz juthatnak. Digitális fényképezőgép modul, Wi-Fi, illetve VoIP nem kerül a készülékbe, de az IM (Instant Messaging) alkalmazásról és a kihangosíthatóságról nem feledkeztek meg a tervezők.

A jelenleg tesztelési fázisban lévő BlackBerry 8700 várhatóan október-november körül jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban – az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom