Connect with us

technokrata

Behemót okostelefon újdonság: bírja a kiképzést!

Kütyük

Behemót okostelefon újdonság: bírja a kiképzést!

Az Intermec Technologies egy igen csak ütőképes és egyben ütésálló új okostelefonnal kíván megjelenni a piacon.


A teljesen hagyományos, már-már unalmas kialakítású Intermec 761 vélhetően nem külalakjával, hanem sokkal inkább széles szolgáltatási körével és ellenállóságával hódít majd a vásárlók körében. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék természetesen GPRS kompatibilis, de ezenkívül a Wi-Fi adatátviteli technológiát is támogatja, ráadásul a 802.11b és 802.11g szabványt egyaránt ismeri.

A behemót smartphone nem kevesebb mint 191 milliméter hosszú, 90 milliméter széles és 50 milliméter vastag, de az átlagon felüli méretekért cserébe átlagon felüli ütésellenállást kapunk, ezenkívül pedig a masina poros, nedves környezetekben is minden további nélkül használható. Nem mellékesen az Intermec 700 tömege meghaladja a 480 grammot.

A Microsoft Windows Mobile for Pocket PC operációs rendszerű újdonságban egy 400 MHz-es órajelű Intel XScale mikroprocesszor üzemel, ezenkívül pedig 64 MB RAM és 64 MB ROM memóriát is kapunk a pénzünkért. Az energiaellátásról nem egy, hanem rögtön két akkumulátor gondoskodik, melyek kapacitása egyenként 2.000 mAh, így a beszélgetési idő akár a 12 órát is elérheti.

Az Intermec 761 további fontosabb jellemzői közé tartozik többek közt a 3,8 colos képátlójú, QVGA (240×320) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer szín) LCD, az infravörös port, a Bluetooth kontroller, valamint a Compact Flash és Secure Digital kompatibilitás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle