Connect with us

technokrata

A T-Mobile is jelen van a Frankfurti Autószalonon

Kütyük

A T-Mobile is jelen van a Frankfurti Autószalonon

A neves autógyártó cégek mellett a mobil telekommunikációs szektorban tevékenykedő T-Mobile is komoly erőkkel képviselteti magát a Frankfurti Autószalonon.


A szeptember 12. és 25. között megrendezett IAA (Internationale Automobil Ausstellung) szakkiállításon a T-mobile standjánál számos autós vonatkozású mobil érdekességet lehet megtekinteni.

A T-mobile itt demonstrálja, hogy milyen lehetőségek rejlenek a BMW Assist és BMW Online szolgáltatásaiban. Ezen új technológiákat használva a BMW sofőrök útközben folyamatosan aktualizált, friss információkat szerezhetnek arról, hogy az előttök lévő útszakaszon milyen dugóhelyzetre számíthatnak, ezenkívül pedig arról is tájékozódhatnak, hogy úticéljuk közelében vannak-e például szabad parkolóhelyek. Érdekesség, hogy a BMW Assist rendszer baleset esetén automatikusan vészhívást kezdeményez és informálja a hatóságokat a baleset pontos helyszínéről.

A kiállításon ezenkívül kipróbálható a T-Mobile féle NaviGate navigációs szolgáltatás, mely jelen pillanatban már több mint tizennyolc európai országban használható. A NaviGate legfrissebb újdonsága a speciálisan gyalogosok számára kifejlesztett útbaigazító funkció: a szükséges digitális térképeket SD memóriakártyákon biztosítja a vállalat a különböző MDA és SDA okostelefonokhoz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom