Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung gyártja a legjobb mobiltelefonokat

Kütyük

A Samsung gyártja a legjobb mobiltelefonokat

A Samsung Electronics a világ legjobb mobiltelefon gyártó vállalata – derül ki az egyik vezető francia telekommunikációs lapból.


A Le Journal des Telecoms egy az újságolvasók körében végzett felmérésre alapozva azt írja, hogy 8,03 átlagponttal idén a dél-koreai székhelyű vállalat nyerte el a legjobb GSM mobiltelefon gyártónak járó díjat.

A Samsung telefonjai hétből hat kategóriában az első helyen végeztek – a vásárlók elsősorban az attraktív és ergonomikus kialakítást díjazták. A Samsung mobilok egyébként a garanciális szolgáltatások kategóriában teljesítettek a legjobban, ahol is nem kevesebb mint 8,69 pontot kaptak. Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén februárban a Samsung SGH-D500 nyerte el a GSM Association legjobb mobiltelefonnak járó rangos díját. A készülék utódja, a sokak által várva várt SGH-D600 várhatóan heteken belül meg fog jelenni a piacon.

A tavalyi győztes, a finn Nokia idén 7,29 pontot kapott, ami csak a harmadik helyhez volt elegendő. Az ezüstérmet idén a japán-svéd Sony Ericsson kapta, mely cég termékei 7,43 pontot zsebeltek be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés