Connect with us

technokrata

Nyomkövetős mobiltelefon kisgyermekek számára

Kütyük

Nyomkövetős mobiltelefon kisgyermekek számára

A napokban egy újabb, kifejezetten kisgyermekek számára kifejlesztett mobiltelefon tűnt fel a piacon.


A dél-koreai SK Telecom által forgalmazott újdonságot speciálisan úgy alakították ki, hogy egyrészt a gyermekek, másrészt pedig az ő szüleik igényeit is maximálisan kielégítse.

A rikító színekben pompázó gyerektelefon nem rendelkezik hagyományos billentyűzettel, hanem csak hét nyomógombbal, melyek közül négyhez előre definiált telefonszámok vannak rögzítve, így a csemeték egyetlen gombnyomással felhívhatják szüleiket, vagy éppen nagyszüleiket. A telefon kijelzője ugyancsak egyszerűségéről ismerszik meg.

Érdekesség, hogy a készülékházban többek közt egy GPS helymeghatározó modul is helyet kapott, melynek segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhető az ifjú mobiltelefon tulajdonosok tartózkodási helye, vagyis például leellenőrízhető, hogy Pistike tényleg iskolába ment-e, vagy esetleg a közeli játékteremben szórja el az összes zsebpénzét. A szülők Interneten keresztül informálódhatnak a GPS adatokról.

A speciális telefonra néhány játék is felkerült, így a gyermekek unalmas perceikben akár még játszhatnak is vele.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle