Connect with us

technokrata

Mégsem lesz EDGE az új Motorola mobilokban

Kütyük

Mégsem lesz EDGE az új Motorola mobilokban

A Motorola szépen csendben megváltoztatta nemrégiben bejelentett, ám kereskedelmi forgalomban egyelőre még nem kapható új mobiltelefonjainak egyes specifikációit.


A világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett, amerikai székhelyű vállalat munkatársai elmondták, hogy a PEBL és SLVR kódnevű design modellek, valamint az E895-ös és A 910-es készülékek az eredetileg tervezettel ellentétben nem támogatják a nagy sebességű EDGE adatátviteli technológiát, így az ezen telefonokat vásárlóknak meg kell majd elégedniük a jó öreg GPRS nyújtotta sebességgel.

A gyártó szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a Motorola egy olyan chipsetet választott felsőkategóriás új mobiltelefonjaiba, mely sajnos nem rendelkezik megfelelően stabil EDGE támogatással, éppen ezért az EDGE-nek ki kell maradnia az említett készülékek wireless repertoárjából.

A Motorola túl későn vette észre az EDGE kapcsán felmerült nehézségeket, így már nincs idő arra, hogy esetlegesen egy másfajta, immár korrekt EDGE támogatású chipsettel vértezze fel a sokak által várva várt új telefonokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák