Connect with us

technokrata

Meghökkentő formájú új mobil készülék

Kütyük

Meghökkentő formájú új mobil készülék

A manapság már lényegében egytől egyig egy kaptafára készülő mobiltelefonok között üdítő kivételnek számítanak az olyan készülékek, mint például az Istyle Mobile Phone.


A Prince Design Studio által tervezett prototípus meghökkentően újszerű formát kapott: a hagyományosan téglalap kialakítású készülékház a középső szekcióban elvékonyodik, a billentyűk pedig a teljesen középen elhelyezett kijelző körül találhatók.

A függőlegesen és vízszintesen egyaránt használható, cserélhető előlapos mobiltelefonon a tervek szerint Windows Mobile operációs rendszer teljesít szolgálatot, vagyis ez esetben nem is egy hagyományos mobilhoz, hanem egy okostelefonhoz van szerencsénk. A kéthangszórós, sztereóhangzású Istyle Mobile Phone kiváló minőségű FM rádiót tudhat magáénak, de ezenkívül az MP3 lejátszás sem okoz klülönösebb problémát a számára. A Bluetooth kompatibilis készülék hátuljában egy nagyfelbontású digitális fényképezőgép lakozik.

Azzal kapcsolatban nincsenek pontos információink, hogy az egyelőre design koncepció szintjén létező mobiltelefon újdonság megjelenik-e majd a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák