Connect with us

technokrata

Kütyük

Alkotóportál

Üzleti lehetőség kortárs művészeknek.

Online értékesítési művészeti portál és internetes művészeti galéria indult a hónap elején, amelynek első sorban művészeknek való segítségnyújtás a célja alkotásaik értékesítésében, illetve a műkedvelők számára egy olyan kényelmes és megbízható vásárlási lehetőséget szeretne biztosítani, amivel az egyes alkotások pár kattintással megvásárolhatók otthonról, vagy munkahelyről.

„Autodidakta művészként régóta dédelgetett álmom vált most valóra ezzel a portállal. Igaz még most is folyamatos fejlesztés alatt áll az oldal, de a fő profil már így is jól kirajzolódik. A célom az, hogy segítséget tudjak nyújtani a művészet bármely területén munkálkodó művész számára alkotásaik szabad értékesítésében.

Hosszú távú terveinkben szerepel a portál működtetésével kapcsolatban egy olyan működés megvalósítása, mely lehetővé tenné művészeink számára, hogy teljesen szabadon értékesíthessék alkotásaikat, és ne kelljen árréssel növelni az értékesítésre szánt feltöltött alkotásokat, viszont jelenleg sajnos a fenntartás költségeit csak ily módon tudjuk fedezni. A portál működtetését szeretnénk támogatók segítségével elérni, és itt főleg állami támogatásra is számítunk azért, hogy ez a portál valóban a művészek érdekeit szolgálja, munkájukat elősegítse, megkönnyítse, és valóban egy elismerés szintjén valódi értéket nyújtson a művészek számára.” – mondta Maléth J. Zsolt, a portál tulajdonosa és életre hívója.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle