Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia legújabb, szupertitkos mobiltelefonjai

Kütyük

A Nokia legújabb, szupertitkos mobiltelefonjai

Minden jel arra mutat, hogy hamarosan megérkezik a Nokia egyik sikermodelljének, a 6230i-nek a továbbfejlesztett utódja.


Egy a napokban nyilvánosságra került titkos Nokia roadmap prezentációból kiderül, hogy a finn vállalat rövid időn belül be fogja jelenteni a Nokia 6230i közvetlen utódmodelljének szánt, 6233 típusjelzésű készüléket. A hagyományos kialakítással rendelkező újdonság pontos specifikációi egyelőre ismeretlenek, azonban pletykák szerint a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék megújult Series 40 szoftvert, 2 megapixeles digitális fényképezőgép modult, valamint miniSD memóriakártya támogatást fog kapni.

Ugyanezen belső Nokia anyagból kiderül, hogy igazak voltak a néhány napja az érkezőfélben lévő Nokia N80-nal kapcsolatos pletykák, vagyis immár biztosra vehető, hogy hamarosan újabb taggal bővül az N sorozat. A vadonatúj Nokia N80 legfontosabb ismertetőjele a szétcsúsztatható kialakítás: a kijelző alatt alaphelyzetben csak a legfontosabb kezelőszervek látszanak, a hagyományos billentyűzet előcsalogatásához fel kell tolni a felső panelt.

Vérbeli harmadik generációs (3G) mobil lévén nem meglepő, hogy egy helyett rögtön két darab digitális fényképezőgép került a telefonba: a hátlapon szolgálatot teljesítő kamera 2 megapixeles felbontással büszkélkedhet, az elsősorban videóhívásokhoz használatos elülső kamera pedig VGA (640×480 pixel) felbontású. Más források szerint a fő kamera nem 2, hanem a Nokiánál elsőként 3 megapixeles felbontású, valamint egyes feltételezések szerint egy miniatűr merevlemez is található a mobilban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés