Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: Európa első nagyfelbontású moziközvetítése

Kütyük

T-Mobile: Európa első nagyfelbontású moziközvetítése

Robbie Williams október 9-i, a berlini Velodrom-ban megrendezésre kerülő lemezbemutató koncertjét 23 filmszínházban és különleges helyszínen követhetik figyelemmel az érdeklődők az Egyesült Királyságban és Európában elsőként bemutatott magas felbontású (High Definition) moziközvetítés révén, melyet az EMI Music és az igig TV a T-Mobile-lal együttműködve mutat be.

Rajongók ezrei követhetik figyelemmel élőben Európa első számú előadójának koncertjét, vágatlan változatban, annak ellenére, hogy az egyszeri előadásra percek alatt elkeltek a jegyek.

A mozi-közvetítés révén az exkluzív berlini show nagyméretű kivetítővásznakon, magas felbontásban és 51-es térhangzással lesz élvezhető filmszínházakban, illetve egyéb alternatív helyszíneken, a rajongóknak szinte ugyanazt az élményt kínálva, mintha ott lennének a koncerten. Egyes városokban hagyományos koncertlétesítményekben kerül bemutatásra a koncert, melyek között olyanok is találhatók, ahol Robbie Williams korábban már fellépett.

Minden helyszínen a kapuk (brit időzóna szerint) 18 órakor nyitnak és a koncert 19 órakor kezdődik.

Robbie Williams és a T-Mobile nemrégiben jelentette be a 18 hónapos partneri együttműködést, melynek révén a rajongók korábban soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvencükhöz. Nemzetközi főszponzorként és vezető márkaként a T-Mobile valóban kivételes tartalomhoz kínál hozzáférést annak közzététele előtt, valamint olyan élményekben részesülhetnek az előfizetők, mint a cinecast közvetítés. A partneri együttműködés keretében Sony Ericsson mobilkészülékeket is vásárolhatnak az ügyfelek, melyek közül néhány már eleve tartalmaz Robbie Williams tartalmakat és ingyenes letöltési lehetőségeket kínál.

Szeptember 5. és 11. között elsőként a T-Mobile ügyfelek kapnak hozzáférést kizárólagos jelleggel a ˝Tripping˝ című számhoz mielőtt más digitális zenei szolgáltatók kínálatában is megjelenne. Emellett szeptember 14-16. között a T-Mobile videó és streaming formátumban elérhetővé teszi a ˝Tripping˝ videóklipjét, még a televíziós bemutató előtt. A teljes videót egész Európában bemutatják a T-Mobile üzletekben.

Az igig.tv a digitális filmszínházak számára gyárt és értékesít alternatív tartalmat 2002 májusa óta, amikor az Egyesült Királyság 12 mozijában elérhetővé tette a Stereophonics DVD playback verzióját. Azóta olyan filmszínházban közvetített események hátterében állt, mint: Robbie Williams ˝Live from Knebworth˝ (az Egyesült Királyságban legnagyobb példányszámban értékesített DVD); Led Zeppelin (az Egyesült Királyságban második legnagyobb példányszámban értékesített DVD), Kylie, U2, Paul Weller, UB40 és együttműködött a Bon Jovi és David Bowie moziközvetítést szervező partnerekkel. Az igig.tv olyan zenés filmek filmszínházi közvetítésében is részt vett, mint Neil Young ˝Greendale˝-je, illetve Ringo Starr ˝Born to Boogie˝ alkotása.

Robbie Williams magyarországi rajongói a következő színhelyen tekinthetik meg az előadást:
A berlini koncert élő közvetítése a Palace MOM Park moziban tekinthető majd meg. Számos jegy a T-Mobile Magyarország Rt. szervezésében kerül kisorsolásra azok között, akik a t-zones WAP-portálról valamilyen Robbie Williams tartalmat töltenek le vagy részt vesznek a T-Mobile és az EMI Magyarország által szervezett játékok valamelyikében. Hamarosan további részletek a t-zones WAP-portálon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés