Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem kap új Windows-t a visszahívásra érett új HP okostelefon

Kütyük

Nem kap új Windows-t a visszahívásra érett új HP okostelefon

A legfrissebb híradások szerint egy kisebb hiba sújtja a Hewlett-Packard nemrégiben debütált új okostelefonjait, melyek ráadásul sajnos nem kaphatják meg a legújabb Windows-t.

Egyes források szerint a gyártó azt fontolgatja, hogy egy a GPS navigációs megoldást érintő hiba miatt visszahívja a hw6515-ös készülékeket. A hiba pontos oka egyelőre nem ismeretes, ezenkívül még a HP sem erősítette meg a visszahívási projekttel kapcsolatos híreket. Ide kapcsolodó hír, hogy a HP sajnos nem tervezi, hogy a Windows Mobile 5.0 (Magneto) operációs rendszert elérhetővé teszi a hw615 tulajdonosok számára, így továbbra is marad a jó öreg Windows Mobile 2003 Second Edition szoftver.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, a beépített digitális fényképezőgéppel ellátott hw6515-ös modell 729 euróba (179 ezer forint) kerül, a kamerát nélkülöző testvérmodellért, a hw6510-ösért pedig mintegy 699 eurót (172 ezer forint) kell fizetni.

A Hewlett-Packard hw6515 118 milliméter hosszú, 71 milliméter széles, 21 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 165 gramm. A készülék legfontosabb ismertetőjele a teljes értékű QWERTY billentyűzet, illetve a felette elhelyezkedő, négyszögeletes alakú folyadékkristályos kijelző, mely egyrészt 56×56 milliméteres (3 colos képátló) fizikai méretű, másrészt pedig 240×240 pixeles felbontású. A 0,24 milliméteres pontméretű LCD 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A megfelelő számítási teljesítményt egy 312 MHz-es frekvencián üzemelő Intel XScale PXA272-es mikroprocesszor biztosítja, ami 64 MB SDRAM (ebből 46 MB érhető el), illetve 64 MB Flash ROM memória társaságában teljesít szolgálatot. A memória hagyományos SD (Secure Digital) és MMC (MultiMediaCard), valamint miniSD memóriakártyák révén könnyedén tovább bővíthető.

A beépített digitális fényképezőgép egy 1,2 megapixeles effektív felbontású képszenzorra épül és maximum SXGA felbontású fotókat, illetve kisebb videófelvételeket lehet készíteni vele. A további fontosabb specifikációk közé tartozik a Bluetooth kontroller, az infravörös port, a GPS technológia, a négysávos GSM modul, illetve a GPRS Class 10 és EDGE Class 10 vezeték nélküli adatátviteli technológiák támogatása.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés