Connect with us

technokrata

T-online: szeptember közepétől olcsóbb ADSL

Kütyük

T-online: szeptember közepétől olcsóbb ADSL

Szeptember 15-e után minden pedagógusnak bruttó 1000 forintos kedvezménnyel kínálja ADSL Start szolgáltatását a T-Online Magyarország. A szolgáltatást azok a Magyar Telekom területen élő pedagógusok vehetik igénybe, ahol az ADSL szolgáltatás kiépíthető, és akik jelenleg nem rendelkeznek T-Online-os hűségszerződéssel.

A pedagógusoknak nyújtott kedvezménnyel kapcsolatban Simó György, a társaság vezérigazgatója elmondta: “A T-Online fontosnak tartja a pedagógusok támogatását, hiszen ők felelnek a jövő nemzedékéért, ők tanítják, nevelik gyermekeinket. Ők azok, akik az információs társadalom kialakulásában kulcsfontosságú szerepet játszanak”.

A kedvezményes szolgáltatást a pedagógusok online rendelhetik meg, a megrendelés során az érvényes pedagógus igazolványuk számát meg kell adniuk. Azok a pedagógusok, akik a T-Online Magyarországgal dial-up előfizetési szerződésben állnak, vagy lejárt ADSL hűségnyilatkozattal rendelkeznek, az 1234 –es ügyfélszolgálati telefonszámon válthatnak a kedvezményes csomagra.

A kedvezményes konstrukcióban szeptember 15-től december 31-ig a cég a jelenlegi webhsopban elérhető akcióját érvényesíti, amelynek lényege, hogy az első két havi számlából egyenként 2500-2500 Ft kerül jóváírásra, majd a szolgáltatás aktiválása és 2005 december 31. között a 2 éves hűségszerződés megkötése esetén a 5990Ft-os havidíj 50%-ával kell kevesebbet fizetni.
2006. január 1-jétől a kedvezményes pedagógus szolgáltatás havidíja pedig bruttó 4990 Ft lesz, amely, garantáltan 1000 forintos havidíj kedvezményt jelent 2007. december 31-ig. Ez az akciós ajánlat szeptember 15-től visszavonásig érvényes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák