Connect with us

Hirdetés

technokrata

Philips Xenium 9@9e: 1,3 megapixeles új kamerás mobil

Kütyük

Philips Xenium 9@9e: 1,3 megapixeles új kamerás mobil

Az IFA 2005 kiállításon a Philips standján megtekinthető volt többek közt a vállalat legújabb középkategóriás mobiltelefonja is.


A keresztségben Philips Xenium 9@9e nevet kapott újdonságban egy 1,3 megapixeles (1.280×1.024 pixel) felbontású digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely természetesen videófelvételeket is képes készíteni. A kamera négyszeres digitális zoom funkcióval, valamint vakuval rendelkezik, az általa lőtt felvételek pedig a 20 MB méretű belső memóriában tárolhatók el.

A széthajtható kialakítással rendelkező újdonság nagyméretű TFT folyadékkristályos kijelzőt kapott belülre, a kívül elhelyezett kiegészítő kijelző pedig a legmodernebb OLED technológiákra építkezik. A belső display 128×160 pixeles felbontással rendelkezik és egész pontosan 65.536 színárnyalatot tud megjeleníteni, a külső panel pedig 80×48 képpontot tudhat magáénak.

A Philips Xenium 9@9e telefonkönyvében maximum 1.000 bejegyzésnek van helye, a nem kevesebb mint 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor pedig a gyártó által közölt adatok szerint 850 órás készenléti időt, illetve 510 perces beszélgetési időt biztosít a számunkra. A GPRS kompatibilitás adott, ellenben EDGE nincs a telefonban.

A fekete-ezüst színű, kagylóformájú Philips újdonság csukott állapotban 89,9 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 25,5 milliméter vastag, tömege pedig mintegy 105 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés