Connect with us

technokrata

Philips 160: olcsó és buta mobil

Kütyük

Philips 160: olcsó és buta mobil

A napokban Németországban megrendezett IFA 2005 szakkiállításon a Philips által bemutatott Philips 160-as mobiltelefonnak a belépőszintű kategóriába tartozó készülékekkel kell felvennie a harcot.


A teljesen hagyományos kialakítású újdonság 103 milliméter hosszú, 47,5 milliméter széles, 18,7 milliméter vastag és 84 gramm tömegű.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) működésű GSM modullal felvértezett Philips 160-ban egy STN technológiájú monokróm kijelző teljesít szolgálatot, melynek érdekessége, hogy rajta háttérképként egy fixen látható színes kép szolgál. A 101×80 pixeles felbontású display egyszerre maximum 5 sornyi információt képes megjeleníteni.

Abszolút low-end kategóriáról lévén szó, nem szabad meglepődni azon, hogy a telefonnal nem lehet fényképezni, illetve videót készíteni, ezzel szemben kapunk a pénzünkért többek közt 4 MB méretű belső memóriát, GPRS adatátviteli technológiát, valamint MIDI csengőhangokat.

A Bluetooth-ról nem is beszélve, sajnos még infravörös portot is nélkülöző Philips 160 ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák