Connect with us

Motorola ROKR: megjelent a világ első iTunes zenemobilja!

Kütyük

Motorola ROKR: megjelent a világ első iTunes zenemobilja!

A Motorola ma jelentette be, hogy már kapható az üzletekben a világ első iTunes zenetárral rendelkező mobiltelefonja: a Motorola ROKR.

Ezzel a készülékkel a zenekedvelő felhasználó aztali számítógépre telepített iTunes jukebox-ból kedvenc számai közül akár 100-at is áttölthet mobil készülékére.


A Motorola ROKR készüléke könnyen használható menüket, egyszerű navigációt és lejátszást kínál, továbbá az erre szolgáló zenebillentyű lenyomásával egy mozdulattal kapcsolhat a felhasználó zenehallgatásról telefon üzemmódra és vissza.

A Motorola ROKR kiválóan használható az iPod-dal már rendelkezők számára is, a már telepített iTunes szoftver segítségével az asztali számítógép felismeri a telefont és tetszés szerint tölthető a telefonra a PC-n tárolt zene.

˝A Motorola ROKR mobiltelefonja egyetlen készülékben egyesíti a mobilkommunikáció és a zenehallgatás lehetőségét˝ – jelentette ki Ed Zander, a Motorola elnök-vezérigazgatója. ˝Az iTunes és a mobiltelefon fúziója révén forradalmian új utat nyitunk a mobil segítségével történő önkifejezés és a szórakozás előtt˝.

˝A Motorolával együttműködve hoztuk létre a világon a legnagyszerűbb zenei élményt kínáló mobil készüléket˝ – mondta Eddy Cue, az iTunes alelnöke. ˝Nagy örömmel dolgoztunk együtt, hogy piacra dobhassuk ezt a telefont, amely úttörő jellegű a maga nemében˝.

A Motorola ROKR típusú készüléke színes kijelzővel rendelkezik, amelyen megtekinthető a zeneszámok listája, továbbá beépített kettős sztereó hangszóróval és sztereó fejhallgatóval, amely a mikrofonnal ellátott mobil fejhallgató funkcióját is betölti. A zenerajongó egy USB csatlakozón keresztül töltheti le iTunes tárából – véletlenszerű automatikus vagy manuálisan letöltéssel – mobil készülékére kedvenc zeneszámainak listáját, az audiobook-ot, illetve a Podcast-ot. A Motorola ROKR automatikusan szünetelteti a zene lejátszását, ha hívás fut be, és felkínálja a zenehallgatás lehetőségét az üzenetek ellenőrzése vagy fotózás közben.

A Motorola ROKR 2005 utolsó negyedévében Magyarországon is elérhető lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom