Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola ROKR: megjelent a világ első iTunes zenemobilja!

Kütyük

Motorola ROKR: megjelent a világ első iTunes zenemobilja!

A Motorola ma jelentette be, hogy már kapható az üzletekben a világ első iTunes zenetárral rendelkező mobiltelefonja: a Motorola ROKR.

Ezzel a készülékkel a zenekedvelő felhasználó aztali számítógépre telepített iTunes jukebox-ból kedvenc számai közül akár 100-at is áttölthet mobil készülékére.


A Motorola ROKR készüléke könnyen használható menüket, egyszerű navigációt és lejátszást kínál, továbbá az erre szolgáló zenebillentyű lenyomásával egy mozdulattal kapcsolhat a felhasználó zenehallgatásról telefon üzemmódra és vissza.

A Motorola ROKR kiválóan használható az iPod-dal már rendelkezők számára is, a már telepített iTunes szoftver segítségével az asztali számítógép felismeri a telefont és tetszés szerint tölthető a telefonra a PC-n tárolt zene.

˝A Motorola ROKR mobiltelefonja egyetlen készülékben egyesíti a mobilkommunikáció és a zenehallgatás lehetőségét˝ – jelentette ki Ed Zander, a Motorola elnök-vezérigazgatója. ˝Az iTunes és a mobiltelefon fúziója révén forradalmian új utat nyitunk a mobil segítségével történő önkifejezés és a szórakozás előtt˝.

˝A Motorolával együttműködve hoztuk létre a világon a legnagyszerűbb zenei élményt kínáló mobil készüléket˝ – mondta Eddy Cue, az iTunes alelnöke. ˝Nagy örömmel dolgoztunk együtt, hogy piacra dobhassuk ezt a telefont, amely úttörő jellegű a maga nemében˝.

A Motorola ROKR típusú készüléke színes kijelzővel rendelkezik, amelyen megtekinthető a zeneszámok listája, továbbá beépített kettős sztereó hangszóróval és sztereó fejhallgatóval, amely a mikrofonnal ellátott mobil fejhallgató funkcióját is betölti. A zenerajongó egy USB csatlakozón keresztül töltheti le iTunes tárából – véletlenszerű automatikus vagy manuálisan letöltéssel – mobil készülékére kedvenc zeneszámainak listáját, az audiobook-ot, illetve a Podcast-ot. A Motorola ROKR automatikusan szünetelteti a zene lejátszását, ha hívás fut be, és felkínálja a zenehallgatás lehetőségét az üzenetek ellenőrzése vagy fotózás közben.

A Motorola ROKR 2005 utolsó negyedévében Magyarországon is elérhető lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés