Connect with us

technokrata

Nokia N80: 3 megapixeles szétcsúsztatható mobil

Kütyük

Nokia N80: 3 megapixeles szétcsúsztatható mobil

A Nokia a közeljövőben várhatóan egy újabb mobiltelefonnal fogja bővíteni N sorozatú készülékeinek a körét.


Egyes, magukat megnevezni nem kívánó források szerint a piacvezető finn vállalat hamarosan elő fog rukkolni az N80 típusjelzésű telefonnal. A vadonatúj Nokia N80 legfontosabb ismertetőjele a szétcsúsztatható kialakítás: a kijelző alatt alaphelyzetben csak a legfontosabb kezelőszervek látszanak, a hagyományos billentyűzet előcsalogatásához fel kell tolni a felső panelt.

Vérbeli harmadik generációs (3G) mobil lévén nem meglepő, hogy egy helyett rögtön két darab digitális fényképezőgép került a telefonba: a hátlapon szolgálatot teljesítő kamera 2 megapixeles felbontással büszkélkedhet, az elsősorban videóhívásokhoz használatos elülső kamera pedig VGA (640×480 pixel) felbontású. Más források szerint a fő kamera nem 2, hanem a Nokiánál elsőként 3 megapixeles felbontású, valamint egyes feltételezések szerint egy miniatűr merevlemez is található a mobilban.

A Nokia N80 további specifikációi egyelőre ismeretlenek – a gyártó természetesen egyelőre nem kíván nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle