Connect with us

technokrata

50%-kal olcsóbb Microsoft tanfolyamok

Kütyük

50%-kal olcsóbb Microsoft tanfolyamok

Az Aranyfokozatú Microsoft partneri címmel rendelkező NetAcademia által a Vaterán magánszemélyek részére meghirdetett online aukciókon a piaci árnál átlagosan 40-50%-al olcsóbban érhetők el informatikai tanfolyamok, valamint a nemzetközi szinten elfogadott minősítések megszerzésére irányuló vizsgalehetőségek.

Az informatikai rendszerek problémamentes üzemeltetése, karbantartása, fejlesztése olyan szakembert kíván, aki magas szintű termék, technológiai és innovációs ismeretekkel, illetve gyakorlattal rendelkezik, így sajnálatos, hogy míg az informatikusok rendszeres képzése, tudásuk szinten tartása az őket alkalmazó vállalkozások, szervezetek feladata lenne, a költségvetés tervezése során olykor pont erre a célra nem marad keret. Ezzel párhuzamosan viszont előfordul, hogy a vállalatok a munkaerő felvétel során csak a már szakértői minősítéssel rendelkező jelöltek közül válogatnak, minimális lehetőséget sem adva az ilyen címmel nem rendelkező informatikusok számára.

A végeredmény, hogy mindkét esetben a saját szaktudását fejleszteni kívánó informatikusra hárul a különböző informatikai tanfolyamok, vizsgák elvégzésének, illetve megszerzésének díja. Számukra jelenet megoldás a NetAcademia Oktatóközpont új kezdeményezése, amelynek keretében a megfelelő informatikai háttérrel már rendelkező, e területet hivatásának tekintő magánszemélyek számára biztosít továbbfejlődési lehetőséget.

„Szeretnénk, ha magánszemélyek is igénybe tudnák venni tanfolyamainkat, illetve élni tudnának az általunk biztosított nemzetközi szintű minősítések megszerzésének lehetőségével. Így minden hónapban egy konkrét szolgáltatásunkat meghirdetjük a Vaterán, a legnagyobb hazai piactér jellegű weboldalon.” – mondta Szántó Zoltán, a NetAcademia Oktatóközpont kereskedelemi igazgatója, aki az eddigiek alapján úgy látja, komoly érdeklődés tapasztalható a saját magukat képezni vágyok körében az új lehetőség iránt.

Akár féláron
Az elmúlt időszakban – tesztjelleggel – már több hivatalos Microsoft tanfolyam és vizsga meghirdetésre került a Vatera oldalain, melyekhez a piaci árnál átlagosan mintegy 40-50 százalékkal alacsonyabb áron jutottak hozzá a licitálók. „Lehetőségeinkhez mérten így próbáljuk támogatni azokat a magánszemélyeket, akik számára fontos, hogy megfelelő szaktudással rendelkezzenek, ugyanakkor saját pénztárcájuk terhére kénytelenek képezni magukat” – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia ügyvezetője, aki szerint tanfolyamokra történő licitálás segítségével az is lemérhető, hogy éppen milyen szaktudás a legkeresettebb a piacon.

A NetAcademia Oktatóközpont most meghirdetésre kerülő tanfolyama a Windows Server 2003 menedzslésébe és üzemeltetésébe vezeti be a majdani résztvevőt. Arra pedig, hogy milyen tanfolyam kerüljön fel legközelebb a Vaterára, már most lehet szavazni a NetAcademia Oktatóközpont honlapján.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák