Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelenés előtt lopták el a Rolling Stones új albumát

Kütyük

Megjelenés előtt lopták el a Rolling Stones új albumát

A Gördülő Kövek nyolc éve nem jelentkezett új albummal, ám most, a kiadás előtt nem sokkal már illegálisan terjed a zenei anyag az Interneten.

„A Bigger Bang” – az új Rolling Stones album címe. Az már biztos, hogy egy tekintetben mindenképp más lesz, mint a korábbi kiadások: a Stones történetében ez az első alkalom, hogy hamarabb jelent meg warezkörökben az új zenegyűjtemény, mint ahogy azt hivatalosan, a boltokban bemutathatták volna. Igaz, ehhez az is nagyban hozzájárult, hogy a Mick Jagger nevével fémjelzett együttes majdnem egy évtizede nem jelentkezett új albummal, így mostanáig nem volt olyan kellemetlen élményben részük, mint amit a legtöbb zenésznek el kell viselnie.

A Rolling Stones kiadóvállalatának, az EMI-nak az egyik szóvivője a következőket nyilatkozta a The Times londoni újságnak: „Az új Rolling Stones albumról származó első, gyenge minőségű állományok hétfőn kerültek fel az Internetre, ugyanakkor, amikor elérhetővé tettük az albumot a zenehallgatók számára rádióadásokon és streaming médián keresztül.”

CD formájában azonban akkor még nem került a boltokba az új korong, amelynek eladásait bizonyára meg fogja nyirbálni az online dalcsere. Vagy nem, hiszen akik egyébként sem vennék meg a lemezt, azok nem okoznak kárt azzal, ha letöltik az Internetről. Igaz, az nem lehet indok, hogy valaki csak kíváncsi az új dalokra, mert a teljes, 16 számból álló album meghallgatható a Stones website-ján (is).

A banda ezzel az esettel olyan előadók klubjába lépett be, mint a U2, az Oasis, Eminem, Radiohead stb. – a sor szinte végtelenségig folytatható…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés