Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelenés előtt lopták el a Rolling Stones új albumát

Kütyük

Megjelenés előtt lopták el a Rolling Stones új albumát

A Gördülő Kövek nyolc éve nem jelentkezett új albummal, ám most, a kiadás előtt nem sokkal már illegálisan terjed a zenei anyag az Interneten.

„A Bigger Bang” – az új Rolling Stones album címe. Az már biztos, hogy egy tekintetben mindenképp más lesz, mint a korábbi kiadások: a Stones történetében ez az első alkalom, hogy hamarabb jelent meg warezkörökben az új zenegyűjtemény, mint ahogy azt hivatalosan, a boltokban bemutathatták volna. Igaz, ehhez az is nagyban hozzájárult, hogy a Mick Jagger nevével fémjelzett együttes majdnem egy évtizede nem jelentkezett új albummal, így mostanáig nem volt olyan kellemetlen élményben részük, mint amit a legtöbb zenésznek el kell viselnie.

A Rolling Stones kiadóvállalatának, az EMI-nak az egyik szóvivője a következőket nyilatkozta a The Times londoni újságnak: „Az új Rolling Stones albumról származó első, gyenge minőségű állományok hétfőn kerültek fel az Internetre, ugyanakkor, amikor elérhetővé tettük az albumot a zenehallgatók számára rádióadásokon és streaming médián keresztül.”

CD formájában azonban akkor még nem került a boltokba az új korong, amelynek eladásait bizonyára meg fogja nyirbálni az online dalcsere. Vagy nem, hiszen akik egyébként sem vennék meg a lemezt, azok nem okoznak kárt azzal, ha letöltik az Internetről. Igaz, az nem lehet indok, hogy valaki csak kíváncsi az új dalokra, mert a teljes, 16 számból álló album meghallgatható a Stones website-ján (is).

A banda ezzel az esettel olyan előadók klubjába lépett be, mint a U2, az Oasis, Eminem, Radiohead stb. – a sor szinte végtelenségig folytatható…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés