Connect with us

Hirdetés

technokrata

Epicor: új portálstratégia

Kütyük

Epicor: új portálstratégia

A szabványos portálmegoldást kínáló, a gazdag tartalmat nagy teljesítménnyel párosító Epicor Portallal kiaknázhatók a Microsoft SharePoint termékek és technológiák előnyei.

Az Epicor Software új portálstratégiája gazdag tartalmat kínál majd az Epicor vásárlók számára egy biztonságos, szabványos portálplatform használatával. Ezzel egyidejűleg a Microsoft is közzétette, hogy támogatja az Epicor portálstratégiáját. Az Epicor Portal (amely a tervek szerint 2005. negyedik negyedévében lesz teljesen elérhető) fejlesztése során az Epicor Microsoft .NET platformstratégiáját használta ki minden termékcsaládjában – az Enterprise, Manufacturing és iScala szoftvereknél. Az Epicor Portal emellett adatkereső és együttműködési szolgáltatásokat is kínál a Microsoft Windows SharePoint Services és a Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 használatával.

Az Epicor portálstratégiájában rejlő kihívást a vezető portálinfrastruktúra, a SharePoint termékek és technológiák kihasználása jelenti a biztonságos és együttműködő portálkörnyezet biztosítására. Az Epicor viszont bőséges ágazatspecifikus tartalmat fog biztosítani SharePoint Web Parts formájában, szerep alapú biztonsági szolgáltatásokkal és egyszerű végfelhasználói tartalomkészítéssel.

Megjelenése óta a SharePoint Portal Serverből több mint 40 millió felhasználónyi licenc került értékesítésre. A SharePoint termékek és technológiák gyors fejlődésre adnak módot, minimális támogatással vagy támogatás nélkül is implementálhatók és versenyképes árszínvonalat képviselnek – e tényezők mindegyike kritikus fontosságú a közepes piaci vállalkozások számára.

Új perspektíva a portálfelhasználók számára
Az Epicor Portal véget kíván vetni annak, hogy csak informatikai eszközökkel lehet egy online portál-infrastruktúrán belül értékes üzleti információkhoz jutni, illetve azokat előre jelezni és értelmezni. Ehelyett a megoldás úgy készült, hogy ezeket a vezérlőeszközöket olyan emberek kezébe adja, akik megtalálják a keresett információkban az értéket. A SharePoint termékek és technológiák használatával ezen felül az Epicor Portal sokféle közönséghez juttatja majd el az együttműködési eszközöket. A dokumentumokat, üzletiadat-lekérdezéseket, bejelentéseket, feladatokat és megannyi mást kombináló együttműködési felhasználói munkaterületeket projektcsapatok, munkacsoportok, részlegek is használhatják, de kommunikációs eszközökként is szolgálhatnak a teljes szervezet számára. Az együttműködés kiterjeszthető a vásárlókra, partnerekre vagy szállítókra is a kommunikáció javítása érdekében vagy azért, hogy a szállítói láncok és az üzleti folyamatok átláthatóbbá, áttekinthetőbbé váljanak.

Szabványos portálmegoldás
Az Epicor Portal megjelentetésével minden Epicor termékcsalád kihasználhatja az egységes, konzisztens portálstratégia és platform – a Microsoft SharePoint termékek és technológiák előnyeit. Az Epicor termékcsaládok konvergenciája az új portálstratégián keresztül összhangban van a cég meglévő termékeinek támogatására és továbbfejlesztésére vonatkozó elkötelezettségével és ezzel egyidejűleg azzal a szándékával, hogy kihasználja a lehetőségeket a szabványos infrastruktúrák és funkciók biztosítására.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés