Connect with us

technokrata

Újegenerációs LG mobilok: nagy tudás és újszerű forma

Kütyük

Újegenerációs LG mobilok: nagy tudás és újszerű forma

Az LG egy sor, korábban nem látott formatervezésű mobiltelefont mutatott be, melyek forradalmi technikai újdonságokkal vannak felszerelve.


Az SV360 a világ leggyorsabb 3D játéktelefonja. Az első mobiltelefon a világon, amelyet egy 1 millió poligon/másodperc-es grafikai gyorsító chippel szereltek fel, és amely ötször olyan gyorsan dolgozza fel az adatokat, mint a jelenleg kapható chipek – így részletesebb és realisztikusabb 3D grafikájú játékokkal játszhatunk. A maximális élvezet kedvéért a telefont mozgásérzékelő szenzorokkal is ellátták, amelyeknek köszönhetően a készülék fel-le, illetve jobbra-balra mozgatásával irányíthatjuk a játékot. Az SV360-asban 2,2 colos kijelző található, így az eddigieknél nagyobb képernyőn játszhatunk.

Az LG-SV900-as forradalmi szétcsúsztatható telefon automatikusan elforduló kamerájával egy kattintással fényképezhetünk. Az SV900 a GPS-nek és a 65 MB-nyi eltárolt térkép funkcióknak köszönhetően csúcsmodell a navigációs készülékek között. Hangfelismerő rendszere kényelmes hangtárcsázást tesz lehetővé.

Az U8210 háromsávos GSM készülék támogatja az UMTS-t (3G), így videótelefonálásra is alkalmas. A beépített zenelejátszóval rendelkező telefon kezeli az MP3, AAC és AAC+ formátumokat, valamint képes az adatok továbbítására Bluetooth-on és USB-n keresztül is. Az 1,3 megapixeles kamera lencséje 180 fokban elforgatható. A készülék támogatja a 2.0-ás WAP-ot és GPRS segítségével képes internetes böngészésre is.

Az F2400-es egy antibakteriális ezüst részecskékkel bevont Bluetooth telefon. A modellnek mind a külső, mind pedig a belső LCD-je színes. A kompakt készülék méretének és tömegének köszönhetően nagy sikerre számíthat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle