Connect with us

technokrata

TV-vevős vadonatúj LG mobiltelefonok

Kütyük

TV-vevős vadonatúj LG mobiltelefonok

Az LG a napokban Németországban megrendezett IFA szakkiállításon több új, TV nézős mobiltelefonról is lerántotta a leplet.


LT1000, a világ első DMB telefonja. Az QVGA LCD-vel és az LG által kifejlesztett DMB System-on-Chip-pel (SoC) ellátott készülék méreténél és súlyánál fogva kiválóan alkalmas a digitális-tv adások vételére. A telefont olyan fejlett multimédiás funkciókkal is ellátták, mint az 1,3 megapixeles kamera és az MP3 lejátszó. A készülék szabadon használható telefonálásra akár TV adások megtekintése közben is.

Az U8360 és a U8380 modellekre a kompakt kagyló design és a többféle színösszeállítás hívja fel a figyelmet. A készülékekben rádió, Bluetooth funkció, 1,3 megapixeles dönthető kamera és videotelefon található, továbbá támogatják a JAVA és MMS alkalmazásokat. Az U8380 egy kompakt multimédiás csomag, amely a videotelefonálás mellett VOD (Video On Demand) és videófelvevő funkciókal is rendelkezik, míg az U8360 Bluetooth technológiájával előzi meg egy lépéssel a hagyományos mobiltelefonokat. A 32 MB-os külső memóriakártya nyílásnak köszönhetően kedvenc zenéinkből, videóinkból és képeinkből még többet tárolhatunk a készülékben.

A KV5500 az LG csúcstechnológiájú prémium kategóriás és innovatív Twist & Slim formatervezésű 5 megapixeles telefonja. A szupervékony, mindössze 18 milliméter vastagságú készülék CCD kamerával, autofókusszal és 2 colos QVGA LCD-vel rendelkezik, valamint másodpercenkénti 30 képkockás, VGA minőségű felvételt képes készíteni. A kamera funkcióhoz vaku, fél-zár és lencsevédő is tartozik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle