Connect with us

technokrata

Három új Motorola mobiltelefon

Kütyük

Három új Motorola mobiltelefon

A Motorola hamarosan három vadonatúj mobiltelefonnal fog előrukkolni.


Az FCC-től a napokban kiszivárgott információk és fotók szerint az amerikai székhelyű vállalat a közeljövőben két új kagylóformájú és egy hagyományos kialakítású készülékkel jelenik majd meg a piacon.

Az iDEN szabvánnyal kompatibilis újdonságok közül a Motorola i870 egy szétnyitható kialakítással rendelkező telefon, melynek legfontosabb ismertetőjele a méretes külső antenna, valamint a két darab színes kijelző. A beépített digitális fényképezőgép a mai elvárásoknak megfelelően 1,3 megapixeles felbontású, vakus és fotókon kívül videófelvételeket is képes készíteni. A microSD (TransFlash) memóriakártyák fogadására képes Motorola i870 fejlett zenelejátszó funkciókat kapott: az MP3 felvételeket akár a kívül elhelyezett dedikált gombokkal is kezelhetjük (léptetés, tekerés, stb.).

Az ugyancsak clamshell formájú Motorola i450 a Motorola i870 kistestvérének tekinthető: az újdonság tudás tekintetében leginkább a Motorola i560-hoz hasonlítható. A külső monokróm LCD-s készülék többek közt PTT (Push To Talk) technológiával is fel van vértezve.

Az Egyesült Államokban kapható telefonok közül végül, de nem utolsó sorban a hagyományos kialakítású Motorola i415-ről is említést kell tennünk: a korábbi Motorola i285-höz hasonló modell nagy színes kijelzőt és sajnos méretes külső antennát kapott.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle