Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három új Motorola mobiltelefon

Kütyük

Három új Motorola mobiltelefon

A Motorola hamarosan három vadonatúj mobiltelefonnal fog előrukkolni.


Az FCC-től a napokban kiszivárgott információk és fotók szerint az amerikai székhelyű vállalat a közeljövőben két új kagylóformájú és egy hagyományos kialakítású készülékkel jelenik majd meg a piacon.

Az iDEN szabvánnyal kompatibilis újdonságok közül a Motorola i870 egy szétnyitható kialakítással rendelkező telefon, melynek legfontosabb ismertetőjele a méretes külső antenna, valamint a két darab színes kijelző. A beépített digitális fényképezőgép a mai elvárásoknak megfelelően 1,3 megapixeles felbontású, vakus és fotókon kívül videófelvételeket is képes készíteni. A microSD (TransFlash) memóriakártyák fogadására képes Motorola i870 fejlett zenelejátszó funkciókat kapott: az MP3 felvételeket akár a kívül elhelyezett dedikált gombokkal is kezelhetjük (léptetés, tekerés, stb.).

Az ugyancsak clamshell formájú Motorola i450 a Motorola i870 kistestvérének tekinthető: az újdonság tudás tekintetében leginkább a Motorola i560-hoz hasonlítható. A külső monokróm LCD-s készülék többek közt PTT (Push To Talk) technológiával is fel van vértezve.

Az Egyesült Államokban kapható telefonok közül végül, de nem utolsó sorban a hagyományos kialakítású Motorola i415-ről is említést kell tennünk: a korábbi Motorola i285-höz hasonló modell nagy színes kijelzőt és sajnos méretes külső antennát kapott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés