Connect with us

Hirdetés

technokrata

2 megapixeles Samsung D600 még ebben a hónapban

Kütyük

2 megapixeles Samsung D600 még ebben a hónapban

A sokak által várva várt Samsung SGH-D600-as mobiltelefon hamarosan végre megjelenik majd a piacon.


A közelmúltban komoly karriert befutott Samsung SGH-D500 közvetlen utódja Németországban várhatóan már szeptemberben megvásárolható lesz, még pedig 499 eurós, vagyis mintegy 122 ezer forintos áron. Az újdonság nem sokkal ezt követően várhatóan hazánkban is fel fog bukkani a kereskedések polcain.

Az SGH-D600 egy elegáns, szétcsúsztatható kialakítású, lekerekített formavilágú telefon, amely 2 megapixeles kamerájával, elődeinél nagyobb teljesítményű zoomjával és vakujával az idei év egyik slágerterméke lehet. A telefon formavilága kényelemről és minőségről árulkodik. A készülék a kiváló fotók készítésére alkalmas kamera mellett TV-kimenettel, mozgó háttérképpel, videó hívó és hangazonosítóval is rendelkezik. A beépített videokamera és lejátszó segítségével lehetőség van MPEG4/H.263 formátumú mozgóképek rögzítésére, valamint küldésére MMS formájában. A D600, a PC-hez hasonlóan, mozgóképfájlok mellett MP3, AAC és AAC+ formátumú zenefájlok lejátszásával is gondoskodik szórakozásunkról. A gyártó a készüléket a legújabb technikai fejlesztéseknek megfelelően dupla hangszóróval alakította ki, amely 3D térhatású hangok kibocsátására képes.

Az SGH-D600 Bluetooth technológiája különböző eszközök egymás közti kommunikációját teszi lehetővé. A Samsung olyan Bluetooth headseteket és autós kihangosítókat kínál, amelyek igazán kényelmes beszélgetést tesznek lehetővé. A készülék további extrái egyebek mellett az USB, a PictBridge, amely a telefonnal készített képek nyomtatására ad lehetőséget, illetve a File Viewer mely esetenként helyettesíti a laptopot. A File Viewer segítségével a prezentáció anyaga lementhető a telefonra és a készülék az USB, vagy a Bluetooth segítségével csatlakoztatható a projektorhoz. A D600 típusú készülék mindezek mellett támogatja még az e-mail klienst, a SynML DS-t (Local sync) és memóriája TransFlash kártyával bővíthető.

Samsung SGH-D600 specifikációk:
-EDGE/GPRS
-262.144 színű kijelző
-Beépített 2 megapixeles kamera, 7x-es digitális zoom
-Videó-háttérkép / videó-hívóazonosító
-MP3/AAC/AAC+ lejátszás
-64 szólamú polifonikus csengőhangok
-Dupla hangszóró/3D hang
-JAVA alkalmazások (MIDP 2.0)
-MMS, WAP 2.0
-Bluetooth
-E-mail kliens, SyncML, fájlnézegető
-Bővíthető (transflash) memória
-900/1800/1900 MHz
-96×46,5×21,5 milliméteres méret
-99 grammos tömeg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés