Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Cisco online felfedezőjátékot indít

Kütyük

A Cisco online felfedezőjátékot indít

A Wireless Explorer immár a hatodik oktatójáték a Cisco CCNA Prep Center webhelyén.

A Cisco Systems bejelentette Wireless Explorer nevű új oktatójátékának megjelenését, amely a szakemberek hálózati ismereteit és a vezeték nélküli technológiával kapcsolatos konkrét készségeit hivatott próbára tenni. A játékot a Cisco.com webhelyen előzetesen regisztrálók a CCNA Prep Center oldalán keresztül érhetik el.

A lebilincselően izgalmas Wireless Explorer játék szórakoztató űrexpedíciók során teszteli a hálózati szakemberek vezeték nélküli technológiára vonatkozó ismereteit, ugyanakkor lehetőséget nyújt újabb szakmai fogások elsajátítására is. A játékosoknak arról kell gondoskodniuk, hogy a barátságos földönkívüliek galaktikus útjaik során mindvégig vezeték nélküli kapcsolatban maradhassanak egymással. Az egyéni és a csapatpontszámokat a játék a sikeres helyszíni felmérési stratégiák, az alkalmazott hálózatépítési szakismeretek és a hálózati karbantartási munkálatok alapján számítja ki.

A Wireless Explorer mellett további öt játék áll rendelkezésre a CCNA Prep Center webhelyén, amelyekkel a felhasználók továbbfejleszthetik hálózatépítési készségeiket, és más hálózati szakemberekkel is összemérhetik tudásukat.

A Cisco Certification Multi-Player Challenge játékban a gyors válaszadás a cél, a szakképesítésre pályázók társaikkal versenyezve, egyénileg vagy csapatban válaszolhatják meg a tanfolyamhoz kapcsolódó kérdéseket. A Cisco CCNA Simulation Game játékban a hálózati szakemberek az IP-címek és alhálózati maszkok konfigurálását gyakorolhatják. A Rockin´ Retailer az IP-kommunikációs megoldások előnyeit ismerteti meg a felhasználókkal, illetve kommunikációs, készletezési és ügyfélszolgálati problémák oldhatók meg a játékban. A Network Defenders szintén a játékos hálózati tudását teszi próbára folyamatos biztonsági támadások szimulációjának formájában, míg a SAN Roverben a játékosok a Mars bolygón egy kutatójárműben utaznak, és céljuk egy tárolóhálózat (SAN) kiépítése.

„Ezek a játékok újszerű módon, szórakoztató formában bővítik a felhasználók hálózati tudását” – nyilatkozta Don Field, a Cisco szakképesítési programokért felelős igazgatója. „A játéksorozat csupán egyike azon segédanyagoknak, amelyeket a CCNA Prep Center programjában résztvevő hálózati szakemberek rendelkezésére bocsátunk.”

A Cisco Career Certifications szakképzési program részeként a CCNA Prep Center sokféle segítséggel látja el a CCNA oklevelet megszerezni kívánó szakembereket, például gyakorló kérdéssorozatokkal, laborfoglalkozásokkal, szimulációkkal, játékokkal, ötletekkel, szakértői tanácsokkal és résztvevői vitafórumokkal.

A CCNA szakképesítésről
A CCNA oklevéllel rendelkező szakemberek LAN és WAN alapú, illetve modemes behívásos szolgáltatásokat telepíthetnek, konfigurálhatnak és üzemeltethetnek kisebb hálózatok esetében (maximum 100 csomópontig) többféle protokollal, mint például az IP, IGRP, soros elérés, Frame Relay, IP RIP, VLAN, RIP, Ethernet és a hozzáférési listák kezelése.

A CCNA szakképesítés megszerzéséhez a webhelyen megtalálható hasznos feladatok és gyakorló segédanyagok mellett a jelöltek a Cisco Learning-partnerektől sok más, hivatalos képzési lehetőséget vehetnek igénybe, például oktató által tartott és online tanfolyamokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés