Connect with us

technokrata

Világelső TV-vevős 3G mobiltelefon az LG-től

Kütyük

Világelső TV-vevős 3G mobiltelefon az LG-től

Az LG Electronics most egy a maga nemében teljesen egyedülálló új mobiltelefonnal jelentkezett.


A hivatalosan egyelőre még csak Dél-Koreában bemutatott készülék pontos típusjelzése egyelőre ismeretlen, azt viszont már most is tudni lehet, hogy az európai debütálásra a szeptember elején Németországban megrendezendő IFA 2005 szakkiállításon kerül majd sor.

Ez a világ első olyan harmadik generációs (3G) mobiltelefonja, mely többek közt DMB rendszerű televíziós adások vételére is képes. A GSM szabványú készülék GPRS kompatibilis, de megfelelő hálózatban használva akár 3G mobilként is képes funkcionálni, vagyis akár ADSL sebességű Internetet, valamint videótelefonálást is biztosít a számunkra.

A sajnos méretes külső antennával szerelt újdonság szétcsúsztatható kialakítású, ezenkívül pedig a kijelzőt tartalmazó felső rész 90 fokban elforgatható, ily módon a ˝szélesvásznú˝ TV nézésnek sincs semmi akadálya. A TFT technológiájú, úgynevezett ˝Mobile-XD Engine˝-nel felvértezett display egyébként 2,2 colos képátlóval rendelkezik.

A nagykapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 3 órás televíziózást tesz lehetővé. A VHF (30-300 MHz) televízió vevő antennája a telefonhoz mellékelt fülhallgató vezetékében bújik meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek