Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szeptemberben debütál a T-Mobile MDA Pro kommunikátor

Kütyük

Szeptemberben debütál a T-Mobile MDA Pro kommunikátor

A T-Mobile hamarosan megkezdi mindeddig legnagyobb tudású kommunikátora kereskedelmi forgalmazását.

A T-Mobile német részlegének munkatársai a napokban azt nyilatkozták, hogy a sokak által várva várt MDA Pro már szeptemberben meg fog jelenni a piacon. Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek konkrét információink, hogy az MDA III közvetlen utódjának tekinthető masina Magyarországon mikortól lesz megvásárolható.


A HTC Universal alapokon nyugvó T-Mobile MDA Pro ezüst színű borítást kapott, de tudni lehet, hogy a különböző szolgáltatóknál MDA, SDA és VPA néven debütáló újdonságból egy speciális, exkluzív fekete színű változat is fog készülni.

Ez egyébként az első Microsoft Windows Mobile operációs rendszerrel ellátott harmadik generációs (3G) telefon, és egyben az első kommunikátor, mely 640×480 pixeles felbontású, 65 ezer színárnyalatú kijelzőt tudhat magáénak. A Nokia közelmúltban debütált 9300 és 9500 típusjelzésű okostelefonjai sem rendelkeznek rossz kijelzővel, mégis alig fele akkora az azokba szerelt LCD-k felbontása, mint az új MDA modellé.

A T-Mobile MDA Pro további érdekességei közé tartozik a két darab beépített digitális fényképezőgép, a teljes értékű QWERTY billentyűzet, az elforgatható kijelző, a Bluetooth kontroller, a Wi-Fi kompatibilitás, valamint a nem kevesebb mint 520 MHz-es működési frekvenciával rendelkező Intel XScale mikroprocesszor.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság természetesen SMS, MMS, GPRS és UMTS kompatibilis és többek közt a Push E-mail szolgáltatást is támogatja. Az MDA Pro csukott helyzetben 127,7 milliméter hosszú, 81 milliméter széles és 25 milliméter vastag, tömege pedig 285 gramm. Az 1.620 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 260 órás készenléti, illetve 480 perces beszélgetési időt tesz lehetővé.

A T-Mobile MDA Pro Németországban Relax 100 csomagban 499 euróba, vagyis mintegy 122 ezer forintba fog kerülni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés