Connect with us

technokrata

Elegáns és egyben roppant olcsó új mobiltelefon

Kütyük

Elegáns és egyben roppant olcsó új mobiltelefon

A Motorola közismerten komoly tapasztalatokkal rendelkezik a low-end kategóriás mobiltelefonok fejlesztése kapcsán, ami meg is látszik a most debütált C139-es készüléken.


A kétsávos (900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett Motorola C139 ahhoz képest meglepően elegáns külsőt kapott, hogy esetében egy abszolút belépőszintű, lényegében filléres áron kapható újdonsághoz van szerencsénk. Az alaposan lekerekített sarkú, hagyományos kialakítású készülékház 98 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 21 milliméter vastag. A rejtett antennás telefon egész pontosan 75 grammot nyom a mérlegen.

Manapság már ebben a kategóriában is megszokott a színes kijelző: a Motorola C139-ben egy 96×65 pixeles felbontású folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. Érdekesség, hogy a display nem az elavult cSTN, hanem a fejlettebb TFT technológiára épül. A beépített digitális fényképezőgépről ezúttal le kell mondanunk.

A 920 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 350 órás készenléti időt, illetve nem kevesebb mint 7 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. Többszólamú polifonikus csengőhangok ugyan nem kerültek a telefonra, ezért azonban alaposan kárpótol majd bennünket a mindössze 10-15 ezer forint körüli vételár.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp