Connect with us

technokrata

Ultra-vékony 2 megapixeles kamerás mobil újdonság

Kütyük

Ultra-vékony 2 megapixeles kamerás mobil újdonság

Folytatódik az ulta-vékony mobiltelefon őrület: ezúttal az LG Electronics mutatott be egy a divatteremtő Motorola V3 RAZR-re nagymértékben hasonlító készüléket.


A dél-koreai székhelyű vállalat P7200 típusjelzésű, széthajtható kialakítású modellje csukott állapotban mindössze 17 milliméter vastag. Ehhez egyébként 96 milliméteres hossz, 50 milliméteres szélesség és 105 grammos tömeg társul.

A fontosabb ismertetőjelek közé tartoznak az előlapon elhelyezett dedikált zenelejátszó gombok, illetve a hagyományos digitális fényképezőgépekre hajazó hátlap. A beépített kamera segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de természetesen videózhatunk is a masinával. A telefon belső memóriája 64 MB-os, a bővítőslotba pedig mini TransFlash memóriakártyákat lehet behelyezni.

A TFT alapokon nyugvó belső főkijelző 176×220 pixeles felbontással bír és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, az ugyancsak TFT kiegészítő display pedig 96×96 képpontos és 65 ezer színű.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) LG P7200 nem csak a jó öreg GPRS, hanem az annál jóval gyorsabb EDGE technológiát is támogatja. A kereskedelmi forgalomban várhatóan 400 dolláros, vagyis mintegy 80 ezer forintos áron debütáló készülék Java MIDP 2.0 és MMS kompatibilis, csengőhangjai pedig hatvannégy szólamúak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle