Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens SL65 Escada Rockin´ Rio ékszertelefon

Kütyük

Siemens SL65 Escada Rockin´ Rio ékszertelefon

Az új, Siemens SL65 ESCADA Rockin´ Rio névre keresztelt telefon elnevezéséhez hűen a forró nyári napokra és az életvidám, önfeledt szórakozásra emlékezteti használóját.

A februárban debütált SL65 ESCADA Denim&Diamonds mobiltelefon sikeres premierjét követően a Siemens újabb ékszertelefonját is Escada-divatbemutató keretében ismertette meg az érdeklődőkkel. Az eseményen részt vettek a Siemens és az Elle közös nyereményjátékának nyertesei is. A magazin augusztusi számában a legbelevalóbb magyar énekesnőkre szavazhattak az olvasók. Az első három helyezettet, Zsédát, Király Lindát és Judyt SL65 ESCADA Rockin’ Rio készülékkel ajándékozta meg a Siemens, a szerencsés szavazók pedig szintén Rockin’ Rio telefonokat vehettek át a bemutatón.


A német mobiltelefon gyártó és a nemzetközi divatcég együttműködése évek óta tart. A Siemens kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektet a legújabb divatirányzatoknak megfelelő, egyedi stílusú mobiltelefonok gyártására, ezért is dolgozik együtt az ESCADA tervezőivel. Legutóbb a Siemens SL65 készülékét bújtatták farmer mintázatot utánzó, csillogó kövekkel kirakott ˝köntösbe˝, most pedig ugyanez a mobiltelefon kapott romantikus, nyári hangulatot idéző külsőt.

A vékony lakkréteggel bevont készülék rózsaszín, lila illetve sárga színekben pompázik attól függően, hogy hogyan esik rá a fény. A gyöngyház hatású bevonat így élénk ragyogást kölcsönöz a telefon finom körvonalainak. A Rockin’ Rio tökéletes eszköz a hódításhoz: a mobiltelefont díszítő rózsaszín, lila és sárga színű, stilizált szívminták még a kevésbé romantikus alkatúakat is flörtölésre csábítják. A telefont látva szívesen álmodozunk a trópusi naplementéről és a véget nem érő, forró hangulatú partikról.

A készülék vidám megjelenését három édesvízi valamint ezüst igazgyöngyből készült lánc emeli ki, amelyet egy cirkóniumkövekkel kirakott ezüstszínű ESCADA logó díszít. A telefont a nyakunkba is akaszthatjuk a hozzá tartozó málnaszínű, puha bőrből készült mobiltartó pánt segítségével, amelyet színében elütő varrás és egy ESCADA logóval ellátott fémcsat tesz elegánssá.

Az ékszertelefon funkcióit tekintve teljesen megegyezik a Siemens SL65 alapkészülékkel, amelyben álló- és mozgókép rögzítésére alkalmas fényképezőgép, 65 ezer színt megjelenítő kijelző, szervező, GPRS és Java-alkalmazás található. A háromsávos mobiltelefonnal háromdimenziós játékokat is játszhatunk, valamint multimédiás üzeneteket küldhetünk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés