Connect with us

technokrata

Samsung: jönnek az olcsóbb mobilok!

Kütyük

Samsung: jönnek az olcsóbb mobilok!

A Samsung Electronics a jövőben minden korábbinál nagyobb figyelmet kíván szentelni az alsókategóriás mobiltelefon szektornak.


A dél-koreai székhelyű vállalat mobiltelefonos részlegének elnöke a napokban azt nyilatkozta, hogy a Samsung egyszerűen nem ignorálhatja a low-end készülékek piacát. ˝Jelen pillanatban a globális mobiltelefon piacnak mintegy 60 százalékát uralják a belépőszintű mobiltelefonok, ennek megfelelően nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezt az ágazatot˝ – nyilatkozta Ki Tae Lee a napokban megrendezett Samsung 4G fórum keretein belül.

Mint ismeretes, a Samsung az eddigiekben elsősorban a közép-, illetve felsőkategóriás telefonokra fókuszált, és elsődlegesen azt a célt tűzte ki maga elé, hogy prémium kategóriás gyártó váljon belőle. Piaci elemzők korábban már felhívták a figyelmet arra, hogy a Samsung a low-end szektor figyelmen kívül hagyásával képtelen lesz lépést tartani a piacvezető Nokiával, illetve a második helyezett Motorolával, és most úgy tűnik, hogy ezen feltételezések igazak voltak.

A mobiltelefonos részleg vezetője a vállalat konkrét terveivel kapcsolatban egyelőre nem kívánt nyilatkozni, azt viszont elmondta, hogy a Samsung növelni fogja low-end készülék gyártókapacitását. Lee szerint egyébként a mobiltelefon világpiac éves szinten mintegy 6-7 százalékos növekedésen fog keresztül menni, így jövőre várhatóan már 800 millió új mobilt fognak eladni világszerte.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd